Vatos Locos tok hjem bøtta på sesongåpningen i Drammen

Med fulltegnet åpningscup også i avd. Drammen lå alt til rette for at det skulle bli en fin cuplørdag i Berskaughallen. Hele 6 sluttspillkamper måtte avgjøres etter straffer, og det har nesten blitt en vane på turneringene i Drammen. Cupene er alltid tette og det dukker stadig vekk opp nye lag og finalister.

For de unge talentfulle gutta fra Asker-området på laget Vatos Locos ble det en strålende dag. De kommer alltid langt i Norge Futsal Cup, men cuptriumfene har foreløpig latt vente på seg. Men på lørdag kunne endelig lagleder Edin Vuckovic ta med seg bøtta hjem og sette den i premieskapet. Etter et imponerende gruppespill med kun seiere og sluttspill med flere sterke triumfer var det til slutt Drammenslaget Cosa Nostra som sto igjen som siste hinder i finalen. Det var en jevn og tett finale frem til cupens profil Amanj Mohammadi på Vatos Locos smalt inn 1-0 halveis i kampen. Etter dette tok kampen fyr og Cosa Nostra presset på for utligning. De kom aldri nærmere enn et stolpeskudd, og til slutt kunne Vatos Locos sette inn 2-0 fra egen banehalvdel i det åpne målet sekunder før slutt. Trykk for å se høydepunktene fra finalen.

 

Det var flere lag som imponerte oss utenom vinnerlaget Vatos Locos, og et av disse var nevnte finalist Cosa Nostra. De vant alle sine kamper i gruppespillet uten å slippe inn et eneste mål. I sluttspillet hadde de flere overbevisende seire, og vant alle sine kamper etter ordinær tid. Laget med flere meget gode tekniske spillere kommer nok til å gi bl.a. Vatos Locos hard kamp om maratonmestertittelen og pengepremien utover i sesongen.

Et annet lag som alltid er der oppe, og som var meget gode på lørdag var Black Mambas. Med mye rutine og cupens beste spiller Petter Schøitz i spissen var ikke de lette å stoppe. De er gode defensivt og har spisskompetanse på topp i bl.a nevnte Schøitz.

Debutantene og cupens eldste lag med sine 35 år White Eagle Team fra Sandefjord var et meget hyggelig og ikke minst solid nytt lag. Med sitt høye tempo allerede fra første kamp, var det mange som fikk problemer med ørnene. Det sa til slutt stopp i kvartfinalen mot sluttspillgarantisten, HvemVet fra Sande etter at deres og cupens beste keeper Kristoffer Solberg sto som en vegg i kampen som endte 0-0 og i straffesparkkonkurransen.

De 15 år gamle guttene på Headhunters FC fra Bærum sto for en meget sterk prestasjon da de gikk videre til sluttspillet fra en tøff gruppe som inneholdt en rekke rutinerte futsallag. Med mye energi og god lagmoral var de et morsomt lag å følge med på. Det var også veldig moro og ikke minst tøft at det unge jentelaget STB (Stabæk) på 17 år deltok i gutte/herreklassen. Det ble både mål som skapte stor begeistring på tribunen og et par jevne kamper mot guttelagene. Vi håper på egen jenteklasse i Bjørnholthallen igjen 30. desember slik det ble i fjor.

 


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av CawicTorshov Sport Drammen og Select Sport Norge.

Cupens beste spiller: Petter Schiøtz – Black Mambas. Ledertype som går foran både i form av scoringer og  innsats. Toveisspiller som leverer på et høyt nivå i samtlige kamper. Andre kandidater: Amanj Mohammadi – Vatos Locos, Edo Colic – Vatos Locos.

 

Cupens beste kvinnelige spiller: Anita Karlsen – Konnerud IFO. Keeper. Uredd og meget god skuddstopper.  Andre kandidater: Andrea Herrem – STB, Hannah Diesen – STB.

 

Cupens profil: Amanj Mohammadi – Vatos Locos. Hvorfor kan dere se på denne best of videoen. Andre kandidater: Erik Arnebrott – XXXX, Reda Chikh Nasri – FC Kuchi.

 

Cupens beste keeper: Kristoffer Solberg – HvemVet. God skuddstopper som til tider reddet alt, og sto som en vegg i bl.a kvartfinalen. Andre kandidater: Jan-Erik Vatn – Drillo Futsal, Daniel Sokolowski – White Eagle Team.

 

Cupens beste mål: Nedim Brbovic – Bosna Futsal. Helvolleyen ser dere her. Andre kandidater: Asim Palic- Bosna Futsal.

 

Fair-play prisen: Fake Madrid. Lagleder Stian Meisingset har uansett lagnavn alltid med seg hyggelige og Fair-spillende medspillere. Velfortjent pris etter mange nominasjoner. Andre kandidater: White Eagle Team

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Diverse andre bilder

Alle kampene ble filmet og de finner dere her!

Maratontabellen etter 1 av 3 cuper

 

Neste cup i avdelingen – Berskaughallen 16. desember (påmelding åpner snart)

 

Neste Norge Futsal Cup – Sandefjord 25. november 2017

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *