Sesongens siste cup i Drammen bydde på spenning!

Den tredje og siste cupen i avdeling Drammen ble meget spennende! Hvem skulle stikke av med seieren, og hvem kunne tilslutt ikle seg gulldraktene, som et bevis på at de er maratonmestere og det beste laget igjennom sesongen 15/16.

Vinneren av cupen ble for andre gang denne sesongen Bosna United etter en solid 2-0 seier over Sætre Saints i finalen. Høydepunkter fra finalen ser du her!.

Begge lag imponerte på veien til finalen. Sætre Saints vant alle sine kamper i gruppespillet med en imponerende målforskjell på 14-1, før de senere måtte igjennom straffesparkkonkurranse på veien til finalen. Bosna United vant ikke alle sine gruppespillkamper, men de gikk videre fra det som kan omtales som dødens gruppe, og ble beste 2’er. I sluttspillet leverte de bunnsolid ved å bl.a slå laget de har slått før i avgjørende kamper denne sesongen, El Haam. Men El Haam skulle likevel få sin revansj, for de ble nemlig maratonmestere sesongen 15/16 og det kun et fattig poeng foran Bosna United. Det var uansett god stemning mellom vinnerlagene som vi ser her!

Begge vinnerlagene

 


Another One

 

Et av flere lag som imponerte denne cupen var det unge vestfold laget Another One med full pott i gruppespillet, og senere et knepent 1-2 tap mot vinnerlaget Bosna United i kvartfinalen etter en meget solid forestilling. Laget som er anført av lagleder og kaptein Amer Bejtovic er et lag som er morsomt å se spille futsal. Tar de rødkledde turen til åpningscupen i avd. Asker for å prøve å snyte Askerlagene for seieren?

 

Nordre Sande City

 

Etter å ha sett (hørt) timer med video fra cupen er det liten tvil om hvilket lag som har høyest lydnivå på heiagjengen. Norde Sande City sine supportere sitt engasjement har vært et herlig innslag i alle Norge Futsal Cup’ene til nå. Det gjelder også deres karismatiske og engasjerte lagleder Alf Dragseth.

Fair play prisen har aldri vært mer vanskelig å kåre. De aller fleste lagene oppfører seg eksemplarisk både på og utenfor banen. Det gjelder spesielt de yngre lagene. Valget av fair play prisen falt til slutt ned på laget med navnet Bakrom som alltid har et smil på lur, takker alltid lagene for kampen og klager aldri på dommerne uansett resultat. Dette har vært melodien for laget anført av lagleder Sander Johansen som har vært med på alle tre cupene i Drammen denne sesongen. Velfortjent vinner av bager fra Admiral. Kunne nevnt en rekke lag som kandidater, men de det sto i mellom til slutt var Bakrom og Nordre Sande City.

Vinner av Fair-play prisen: Bakrom


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk med seg sportsbag fra Admiral Sportswear.

Cupens's profil: Bajram Ajeti - El Haam. En entertainer, som underholder varter opp med den ene finessen etter den andre. Kandidater: Esben Rashid - Bosna United, Michael Hoff - Another One.

Cupens profil: Bajram Ajeti – El Haam. En entertainer, som underholder og varter opp med den ene finessen etter den andre. Kandidater: Esben Rashid – Bosna United, Michael Hoff – Another One.

 

Beste spiller: Mads Hansen - Sætre Saints. Uten tvil cupens viktigste spiller. Er en hærfører og leverer bunnsolid hele veien. Kandidater: Bajram Ajeti - El Haam, Esben Rashid - Bosna United.

Beste spiller: Mads Hansen – Sætre Saints. Cupens viktigste spiller. Er en hærfører og leverer bunnsolid hele veien. Kandidater: Bajram Ajeti – El Haam, Esben Rashid – Bosna United.

 

Beste keeper: Amel Kulenovic - Bosna United. Har noen helt avgjørende redninger og er ellers prikkfri. Kandidater: Bayram Dogan - Brun Standard Futsal, Christoffer Brucker - Sætre Saints.

Beste keeper: Amel Kulenovic – Bosna United. Har noen helt avgjørende redninger i både gruppespillet og sluttspillet. Kandidater: Bayram Dogan – Brun Standard Futsal, Christoffer Brucker – Sætre Saints.

 

 

Alle resultater og gruppetabeller fra cupen finner dere her

Alle lagbildene ser dere her

Video høydepunkter fra cupen:

Highlights gruppe 1highlights gruppe 2highlights gruppe 3, highlights gruppe 4 og highlights gruppe 5.

Highlights fra sluttspillet!

Maratontabellen etter 3 av 3 cuper i Drammen sesongen 15/16

Tusen takk for oppmøte, så ønsker vi dere velkommen til åpningscupen i avd. Asker lørdag 13. februar

Trykk her for påmelding til åpningscupen i Asker 13. februar (maks 15 lag)

Åpning av ny avdeling i Asker

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *