Sesongens første Norge Futsal Cup ble vunnet av nykommerne Bayer Neverlosen

Sesongåpningen i Avd. Asker og Bærum som fant sted i Heggedalshallen lørdag ble en happening. Fulltegnet cup, underholdende futsal og ikke minst god stemning både på og utenfor banen. De som til slutt stakk av med seieren og bøtta i en jevn cup var gjengen fra Oslo, Bayer Neverlosen etter å ha slått et annet lag fra hovedstaden Oslo Futsal. Finalen hvor Oslo Futsal gikk opp i ledelsen endte 1-1 og måtte avgjøres etter straffesparkkonkurranse. Her trakk Bayer Neverlosen det lengste strået og vant 4-3 etter meget imponerende skyting fra straffemerket av begge lag. Trykk her for høydepunktene fra finalen.

Vinnerlaget anført av lagleder Kasper Hillås hadde noen meget imponerende og bunnsolide kamper i sluttspillet mot Polonia Bærum og FC Tekkers etter at de kjempet seg videre og ble nr 3 i sin gruppe. Og de vinner med stil, for Bayer Neverlosen vant også fair play-prisen etter å ha vist meget god sportsånd både som vinnere og når det gikk litt i mot dem resultatmessig i enkelte kamper i gruppespillet. Smilet satt også løst utenfor banen 🙂

Bayer Neverlosen

 

FC Tekkers

 

Det var flere lag som imponerte oss i sekretariatet denne lørdagen. Et av lagene var FC Tekkers, som besto av en gjeng meget talentfulle 15 åringer. Ikledd sine knæsj grønne drakter lot de ballen gå i høyt tempo. I tillegg vartet de opp med noen tekniske detaljer og mål som skapte stor begeistring blant publikum. Deres overbevisende kvartfinale er en av de mest imponerende enkeltkamper vi har sett i Norge Futsal Cup.

 

 

 

Vatos Locos

Det er umulig å komme utenom Vatos Locos når vi snakker om lag som imponerte oss. De 17 år gamle guttene fra Asker, som allerede forrige sesong viste muskler i Norge Futsal Cup var rett og slett meget gode hver eneste kamp. Anført av lagleder og hærfører Edin Vuckovic scoret de bl.a hele 18 mål i gruppespillet og tok full pott med 12 poeng. Det sa til slutt stopp i semifinalen mot Oslo Futsal etter straffesparkkonkurranse. Vi tror de har skumle hensikter senere i sesongen med tanke på å ta bøtta hjem og bli tidenes yngste vinnere av Norge Futsal Cup.

 

For en spilleglede, for en innstilling. Ja, vi snakker om det litt eldre laget RSA som sendte ut unggutta en etter en. De eldste er fortsatt best sies det. Med 100 % innsats, bra forsvar, cupens beste keeper, cupens beste kvinnelige spiller og noen kontringer det luktet svidd av gikk de videre til mellomspill og senere kvartfinale hvor de tapte så knepent det kan få blitt med en avgjørende scoring i mot 17 sekunder før slutt.

RSA

 


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Sandvika/Select Sport Norge.

Beste spiller: Soroosh Maghsoudi – Oslo Futsal. Er den viktige bakspilleren (forsvarspilleren) på et meget godt offensivt lag, som knapt nok gjør en eneste feil og styrer spillet. Andre kandidater: Lars Røttingsnes

Beste spiller: Soroosh Maghsoudi – Oslo Futsal. Er den viktige bakspilleren (forsvarspilleren) på et meget godt offensivt lag, som knapt nok gjør en eneste feil og styrer spillet. Andre kandidater: Lars Røttingsnes – Bayer Neverlosen, Terje Rype -RSA

 

Cupens beste kvinnelige spiller: Kristine Lohne Skaansar – RSA. Uredd og knalltøff i kampen mot gutta, bra løpskapasitet og i tillegg scoring.

Cupens beste kvinnelige spiller: Kristine Lohne Skaansar – RSA. Uredd og knalltøff i kampen mot gutta, bra løpskapasitet og i tillegg scoring.

 

Cupens Profil: Oscar Aga- FC Tekkers. Var involvert i de aller fleste målene, og leverte flere tekniske godbiter og scoringer gjennom hele cupen. Toppet det hele med en kunstscoring, som ble cupens beste mål. Andre kandidater: Adrian Rogulj - Team GTR.

Cupens Profil: Oscar Aga- FC Tekkers. Var involvert i de aller fleste målene, og leverte flere tekniske godbiter og scoringer gjennom hele cupen. Toppet det hele med en kunstscoring, som ble cupens beste mål. Andre kandidater: Adrian Rogulj – Team GTR.

 

Cupens beste mål: Oscar Aga - FC Tekkers. Ingen over ingen ved siden. Se kunstscoringen her:

Cupens beste mål: Oscar Aga – FC Tekkers. Ingen over ingen ved siden. Trykk her for kunstscoringen.

 

Cupens beste keeper: Karsten Nesittka - RSA. Spilte en meget viktig rolle på sitt lag med flere gode redninger. Mange gode igangsettinger som resulterte i flere målgivende pasninger. Den keeperen med garantert flest redninger også. Andre kandidater: Hamzah Khan - Oslo Futsal.

Cupens beste keeper: Karsten Nesittka – RSA. Spilte en meget viktig rolle på sitt lag med flere gode redninger. Mange gode igangsettinger som resulterte i flere målgivende pasninger. Den keeperen med garantert flest redninger også. Andre kandidater: Hamzah Khan – Oslo Futsal.

 

Fair play-prisen: Bayer Neverlosen. Andre kandidater: RSA og Polonia Bærum.

Fair play-prisen: Bayer Neverlosen. Andre kandidater: RSA og Polonia Bærum.

 

Alle resultater og gruppetabeller finner dere her

Lagbildene ser dere her

Video høydepunkter fra cupen:

Highlights gruppe 1Highlights gruppe 2 og  Highlights gruppe 3

Highlights sluttspillet

Maratontabellen etter 1 av 3 grupper i avd. Asker og Bærum

Vi ønsker dere alle velkommen til neste cup i avdelingen, som finner sted i Bærum i Rykkinnhallen 10.12.16. I mellomtiden arrangeres det cuper i andre nærliggende avdelinger.

 

 

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *