Sesongåpningen i Drammen bydde på god stemning og seier til Oslo Futsal

Sesongens første cup i avdeling Drammen gikk av stabelen i Berskaughallen forrige lørdag. Som i sesongåpningen i Asker var det også i Drammen meget god stemning helt fra morgengruppa kl.10. til finalen og bøtta ble løftet kl.20. Bøtta ble denne gangen løftet av forrige cup’s tapende finalist Oslo Futsal. Etter å ha vunnet samtlige kamper etter ordinær tid er det lov å si at laget fra hovedstaden anført av lagleder og cupens profil Esben Rashid vant fortjent etter en 3-1 seier i finalen. I finalen møtte de et annet lag som vant alle sine kamper på vei til finalen, FC Kuchi. Gutta fra Drammen imponerte stort i en tøff gruppe med 12 poeng og full pott, samt senere i sluttspillet. I finalen tok de også ledelsen, før Esben Rashid tok saken i egne hender å banket inn utligningen på et frispark fra langt hold. Bajram Ajeti la senere på til både 2-1 og 3-1 i en finale som Oslo Futsal etterhvert kontrollerte inn. Høydepunktene fra finalen ser du her.

img_5810

 

img_5755

Et lag som imponerte oss i sekretariatet denne gangen var Puma Galacticos FC både på og utenfor banen. Men aller mest på banen hvor unggutta fra Asker + noen fra Bærum feide motstanderne av banen i gruppespillet med imponerende 17-4 og 12 poeng. Laget varter alltid opp med teknisk og underholdende futsal. Det sa til slutt stopp i kvartfinalen mot Oslo Futsal med et meget hederlig 2-3 tap i en kamp de tok ledelsen 1-0. Vi gleder oss til å se laget som alltid går videre til sluttspillet igjen. Den hyggelige gjengen sies å være meget sultne på semifinale og finale. De vil ha sølvtøy i premieskaptet i form av en skikkelig bøtte 🙂

 

img_5802Det blir vanskeligere og vanskeligere å kåre en vinner av Fair-play prisen. Men et slikt luksusproblem setter vi pris på. At så mange lag viser god sportsånd, takker hverandre for kampen, har en ordentlig tone med dommere og generelt er positive er akkurat slik vi ønsker det. Og det vet vi lagene selv også ønsker. Men det betyr ikke at det ikke er temperatur på banen og at konkurranseinnstinktet er borte. For trøkket, det er der!

Vinneren av Fair-play prisen ble det sympatiske laget BiH United, som flere ganger tidligere har vært en kandidat til denne prisen. Laget som har vunnet 4 av 4 straffesparkkonkurranser i Norge Futsal Cup har en herlig lagfølelse og spirit, som også gjenspeiler seg når det kommer til holdninger og Fair-play. Andre kandidater var Steinberg Futsal, Drolsum Futsal og Puma Galacticos FC.


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Sandvika/Select Sport Norge.

img_5808

Beste spiller: Vemund Eskevik – FC Kuchi. Scoret så mange mål at han sikkert selv mistet tellingen. Flere av disse var også av høy klasse. Komplett spiss! Andre kandidater: Shqiprim Veliji – MSN, Arek Dykas – PFK Oslo

 

Beste kvinnelige spiller: Joshualyn Reeves -Vestfossen FC. Den beste kvinnelige spilleren vi har hatt på våre arrangementer. God nærteknikk og ballkontroll. Var en av lagets beste spillere og avgjørende for at Vestfossen FC tok seg til sluttspillet. Denne jenta kommer vi til å høre mere om.

Beste kvinnelige spiller: Joshualyn Reeves -Vestfossen FC. Den beste kvinnelige spilleren vi har hatt på våre arrangementer. God nærteknikk og ballkontroll. Var en av lagets beste spillere og avgjørende for at Vestfossen FC tok seg til sluttspillet. Denne jenta kommer vi til å høre mere om.

 

Cupens profil: Esben Rashid - Oslo Futsal. Har en ro og eleganse i spillet sitt som vi knapt nok har sett maken til. Som en ekte profil tar han ansvar når det gjelder og bruker sitt beryktede høyrebein i finalen. Her spiller han en helt avgjørende rolle med scoring og assist. Andre kandidater: Adrian Rogulj - FC Sischo.

Cupens profil: Esben Rashid – Oslo Futsal. Har en ro og eleganse i spillet sitt som vi knapt nok har sett maken til. Som en ekte profil tar han ansvar når det gjelder og bruker sitt beryktede høyrebein i finalen. Her spiller han en helt avgjørende rolle med scoring og assist.
Andre kandidater: Adrian Rogulj – FC Sischo.

 

Cupens beste keeper: Moggi Karagøz - FC Sischo. Spiller en viktig rolle i gruppespillet for sitt lag med flere gode redninger. Andre kandidater: Orhan Simsek - Oslo Futsal.

Cupens beste keeper: Moggi Karagøz – FC Sischo. Spiller en viktig rolle i gruppespillet for sitt lag med flere gode redninger, hvor en av de var av meget høy klasse. Andre kandidater: Orhan Simsek – Oslo Futsal.

Cupens beste mål: Bajram Ajeti - Oslo Futsal. Lekent spill fra Oslo Futsal, som ble avsluttet med et hælspark. Andre kandidater: Esben Rashid - Oslo Futsal.

Cupens beste mål: Bajram Ajeti – Oslo Futsal. Lekent spill fra Oslo Futsal, som ble avsluttet med et frekt hælspark signert Ajeti.
Andre kandidater: Esben Rashid – Oslo Futsal.

 

Alle resultater og gruppe tabeller finner dere her

Lagbildene ser dere her

Video høydepunkter fra cupen:

Highlights gruppe 1Highlights gruppe 2,  Highlights gruppe 3, Highlights gruppe 4Highlights gruppe 5.

Highlights sluttspillet

Maratontabellen etter 1 av 5 cuper i avd. Drammen

Vi ønsker dere alle velkommen til neste cup i Drammen 26.11.16. Trykk her for påmelding.

I mellomtiden arrangeres det cuper i den nærliggende avdeling Vestfold i Sandefjord-Runarhallen 19.11.16

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *