New York Yankees vant for andre gang på rad i Drammen

Laget med det internasjonale navnet New York Yankees vant nok en meget jevn cup i Drammen lørdag 07.01.17. Cupen som vil bli husket for særlig en ting, straffesparkkonkurranser og det hele 6 stykker går inn i historiebøkene som tidenes jevneste cup. Men vi må likevel ikke glemme at når New York Yankees vinner to jevne cuper på rad, er det ikke bare tilfeldigheter som går deres vei. Og nå før den siste cupen i Drammen lukter de også på maratonmestertittelen. Se maratontabellen i avd. Drammen etter 4 av 5 cuper.

I finalen møtte de annet lag som de kjenner veldig godt. Laget med det korte navnet X. Etter at Yankees som i forrige cup nok en gang tapte mot X i gruppespillet, hevet de seg som vanlig til sluttspillet. I finalen tok de tidlig ledelsen 1-0, og ca. halveis i finalen hadde de doblet sin ledelse. X fikk en redusering, og det ble spennende på slutten. Men til slutt var det Yankees anført av en meget god Adrian Rogulj i finalen, som kunne sette nok en bøtte i premieskaptet. Høydepunkter fra finalen ser dere her.

 

De unge lagene X, Golden Generation, HvemVet og El Patrone imponerte oss i sekretariatet. De to førstnevnte lagene er det ikke første gangen vi lar oss imponere av. De 14 år gamle guttene på El Patrone debuterte i Norge Futsal Cup med stil. Med teknisk og underholdende futsal hadde de noen meget imponerende resultater i gruppespillet, før det sa stopp i mellomspillet mot finalisten X etter et knepent 0-1 tap. Flere profiler på dette laget, som nok ikke har imponert oss for siste gang.

 

 

 


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Drammen / Select Sport Norge.

Cupens beste spiller: Åsmund Edvardsen – X. Styrte X fra sin bakspiller posisjon meget bra, og var involvert i mye fremover. Storspilte også som keeper i straffesparkkonkurransene, hvor han sendte sitt lag videre to ganger. Andre kandidater: Petter Holand – Golden Generation, Sikander Chaudhry – FC Kuchi.

 

Cupens profil: Adrian Rogulj – New York Yankees. Nok en gang prisvinner! Er involvert i nesten alt NY Yankees skaper offensivt og er finalens beste spiller. En underholdende spiller som alltid prøver på det spektakulære. Andre kandidater: Reda Chikh Nasri – FC Kuchi, Tobias Bjørnstad – El Patrone.

 

Cupens beste keeper: Simen Hammershaug – X. En utespiller, som imponerte i mål. Naturlig nok en veldig god spillende keeper, men også flere gode redninger. Andre kandidater: Ulrik Wachelin – Golden Generation, Keeper – HvemVet.

 

Cupens beste mål: Jonas Johansen – FC Kuchi. Målet ser dere her! Andre kandidater: Amahl Pellegrino – Albanerne FC

 

Fair-play prisen: Hugo Boss. Generelt god sportsånd på det Hokksund baserte laget. Tok bl.a knepne tap med fatning. Andre kandidater: Nutmeg United

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Alle kampene ble filmet og de finner dere her!

Klikk her for å se maratontabellen etter 4 av 5 cuper

 

Påmelding til sesongens siste cup i avdeling Drammen 28.01.17

Vi ønsker velkommen til Norge Futsal Cup i Asker – Heggedalshallen 21.01.17

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *