New York Yankees vant den jevne førjulscupen i Drammen

God stemning og en rekke tette oppgjør, spesielt i sluttspillet hvor sene scoringer og straffesparkkonkurranser var en gjenganger. Det er sånn en førjulscup skal være!

De som til slutt kunne ta med seg bøtta hjem var Drammenslaget med det internasjonle navnet New York Yankees, etter en spennende og målrik finale mot Zoddemann FC fra Asker. Finalen endte til slutt 3-2 i favør NY Yankees. Gutta fra Drammen gikk opp i en 2-0 ledelse og så ut til å ha kontroll på det hele, men så var det Zoddemann FC som sto på motsatt banehalvdel. Laget som tidligere i cupen viste god moral, og flere ganger kjempet seg til seier etter å ha ligget under. Og det holdt på å skje igjen, for Zoddemann FC fikk utlignet til 2-2. Men så tok spilleren som er kjent for spektakulære mål og finter ansvar, nemlig Adrian Rogulj og satte inn 3-2 via stanga. Høydepunktene fra finalen ser du her!

Trekke frem kun et lag som imponerte oss er denne gangen umulig, siden det var så mange. Derfor litt om flere lag. Første lag ut, vinnerlaget. Etter å ha tapt første kamp 5-0 mot X, er vi mektig imponert hvordan de talentfulle gutta reiste seg etterpå og bare ble bedre og bedre for hver kamp, som et ekte turneringslag.

Zoddemann FC sin moral og evne til å snu kamper. I to gruppespillkamper og i kvartfinalen kom de under 1-0, men slo senere tilbake.

Gucci Fc et ballsikkert lag, som dro i land seier etter seier før det ble stopp i semifinalen mot Zoddemann FC. En semifinale de nok erger seg over enda at de tapte.

Golden Generation fra Larvik anført av en god Petter Holand hadde noen meget imponerende kamper i gruppespillet, og vant sin gruppe. Men det som likevel imponerte oss mest var at de kom tilbake i kvartfinalen mot regjerende mester FC Kuchi, og senere vant straffesparkkonkurransen.

Holmen Gæmlis med noen unge innslag denne gangen hadde noe stort på gang med gruppeseier og direkte kvartfinaleplass. Men det alltid så blide og sympatiske laget møtte sine overmenn i straffesparkkonkurransen mot NY Yankees.

 

Vinneren av Fair-play prisen ble laget fra Sande i Vestfold, GuttaBeng. Vestfoldingene var som alltid blide, og har meget god sportsånd uansett om de vinner eller taper. Etter å ha rekord i antall tredjeplasser i gruppespillet og akkurat ikke klare å nå sluttspillet, ble de denne gangen nr 2 i sin gruppe. Ironisk nok gikk 3 lag videre fra hver gruppe denne gangen 🙂 For å påpeke at vi setter pris på lag som oppfører seg eksemplarisk, var det vinneren av Fair-play prisen som denne gangen vant gratis deltakelse til neste cup i Drammen 07.01.16.

 


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Drammen / Select Sport Norge.

Cupens beste spiller: Tobias Fromreide – Zoddemann FC. En lagspiller, som går foran. Både i form av mål, assist og lederegenskaper. Andre kandidater: Petter Holand – Golden Generation, Deniz Cilingiroglu – Gucci Fc

 

Cupens profil: Kasper Flo – NY Yankees. Sterk spiller, som banket inn mål etter mål på alle forskjellige måter. Andre kandidater: Reda Chikh Nasri – FC Kuchi, Adrian Rogulj – NY Yankees.

 

Cupens beste keeper: Erik Arnebrott – NY Yankees. Offensiv keepertype, som er flink til å kommunisere, god med beina og til å sette i gang spillet. Topper det med flere gode redninger. Andre kandidater: Keeper – Zoddemann FC, Håkon Wiksaas – Holmen Gæmlis

 

Cupens beste mål: Adrian Rogulj – NY Yankees. Trykk her for å se rabonascoringen. Andre kandidater: Deniz Cilingiroglu – Gucci Fc.

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Alle 50 kampene som ble filmet finner dere her!

Klikk her for å se maratontabellen etter 3 av 5 cuper

 

Vi ønsker velkommen til neste Norge Futsal Cup i Bjørnholthallen (Oslo) 30.12.16.

Neste cup i avdeling Drammen er 07.01.17

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *