Det talentfulle laget Hambørgjør FK vant i Bærum

Når vi arrangerer cup i flotte Rykkinnhallen i Bærum betyr det alltid fulltegnet cup, men til lørdagens cup var pågangen så stor at vi måtte stenge påmeldingen allerede før fristen gikk ut. Aldri moro å måtte avvise mange kjente lag, men cupen bydde uansett på mange tette oppgjør og stor underholdning for lagene som var med. Dette skulle bli cupen hvor flere unge lag virkelig viste seg frem gjennom både sterke prestasjoner og resultater mot eldre lag.

 

Hvite Gutter (hvite drakter) og Hambørgjær FK før finalen

Et av de lagene var vinnerlaget Hambørgjær FK fra Oslo. De 17 år gamle guttene imponerte stort allerede i gruppespillet, hvor de gikk ubeseiret i gjennom og hadde flere imponerende kamper. Det som kjennetegner dette laget er at de har et meget høyt tempo i spillet sitt og ser aldri ut til å bli slitne. På 6 cuper i regi av Norge Futsal Cup de siste årene har de utrolige fire semifinaler, en finale og nå en cuptriumf. Det er litt av en rekke for et så ungt lag. I finalen slo de et annet temposterkt lag, Hvite Gutter 3-1 etter to sene scoringer de siste 45 sekundene. Trykk for å se høydepunktene fra den sjanserike finalen!

Vinner av Fair-play prisen: Hvite Gutter

 

Finalist Hvite Gutter, som besto av 19 år gamle lokale gutter fra Rykkinn leverte noen kamper i sluttspillet det virkelig luktet svidd av. I kvartfinalen vant de imponerende 6-1, før de slo det meget rutinerte futsal-laget Lamajami, 2-0 i semifinalen. Dette etter å ha gått ubeseiret gjennom gruppespillet. De la ned en formiddabel innsats hele cupen og jobbet virkelig sammen som et lag. Med gode holdninger og god sportsånd hele cupen vant de fortjent fair-play prisen. Andre gode kandidater til fair-play prisen var vinnerlaget Hambørgjær FK, Tåke FC og Kim Young IL.

 

 

Trykk for resultater og video fra alle kamper!

Lagbildene finner dere her! Trykk for å se mange andre flotte bilder fra cupen!


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Select Sport Norge og  Torshov Sport Sandvika Storsenter.

Cupens beste spiller: Beste spiller: Håkon Rasch – Hambørgjær FK. Fotrapp og meget god teknisk spiller, som er svært delaktig i sitt lags offensive spill både i form av pasninger og målpoeng. Andre kandidater: Elvis Dzinic – Lamajami, Lasse Norderud – Hvite Gutter, Arijon Seferi – Skjettens Stolhet,

 

Cupens profil: Elvis Dzinic – Lamajami. Har et skuddbein det lukter svidd av, og han treffer stort sett alltid også. God både offensivt og defensivt, og med sin fysikk er han nesten umulig å komme forbi en mot en. Andre kandidater: Aron Yemane – ERI FC, Harald Martin Hauso – Hambørgjær FK, Lasse Norderud – Hvite Gutter

 

Beste keeper: Tobias Bentsen Nesje – Hambørgjær FK. Har ikke alltid så mye å gjøre, men når han først må i aksjon er det med gode involveringer. Særlig i semifinalen var han helt avgjørende med flere gode redninger. Også god med ballen i beina og til å sette i gang spillet. Andre kandidater: Mehmed Medo Omerinovic – Lamajami

 

Cupens beste mål: Elvis Dzinic – Lamajami. Kanonskuddet som avgjorde kvartfinalen til sitt lag sin fordel ser dere her! Andre kandidater: Aron Yemane – ERI FC, Amin Zariah – Los Increíbles.

Neste cup i avd. Bærum – Rykkinnhallen blir høsten/vinter 2019

Neste Norge Futsal Cup: Drammen – Berskaughallen , lørdag 15. desember.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *