Første Norge Futsal Cup i Bærum ble vunnet av Bayer Neverlosen

På lørdag var det tid for tidenes første Norge Futsal Cup i Bærum, nærmere bestemt Rykkinnhallen. Cupen ble fulltegnet og alt lå til rette for en fin dag for mye god futsal og sosial hygge. På parketten var det meget god stemning fra morgengruppa satte i gang kl.09.30 til finalen var ferdigspilt kl.20.

Regjerende mester i avdelingen med det passende navnet Bayer Neverlosen, spilte seg til nok en finale. Denne gangen var motstander PæmPæm u19. Lagene møtte hverandre allerede i gruppespillet, til det som ble cupens mest underholdende kamp. Det bølget frem og tilbake, og når kampen var ferdig sto det 3-3 på måltavla.

Om det var Champions League hymnen før finalen som gjorde Bayer Neverlosen ekstra skjerpet er uvvist, men de var i hvert fall meget skarpe i finalen. Det startet som forventet jevnt, men etter at finalens beste spiller og lagleder for Bayer Neverlosen Kasper Hillås sto frem og banket inn et frispark halveis i kampen var egentlig aldri Neverlosen truet. De ga seg derimot ikke før det sto 4-0, og kunne fortjent ta med seg bøtta hjem til Oslo. Se høydepunktene fra finalen her!

 

Denne lørdagen ble ikke bare historisk med første Norge Futsal Cup i Bærum. Det ble også satt to rekorder. Nevnte Bayer Neverlosen hadde en enorm offensiv kraft og scoret hele 37 mål i løpet av 7 kamper, noe som betyr et målsnitt på over 5 mål pr.kamp. Dette er rekord i flest scorede mål på en cup. Rekorden færrest innslupne mål på en cup er det nå Drillo Futsal som inntar etter å ha kun sluppet inn 1 mål på 5 kamper. Det gir et snitt på 0,2 innslupne pr.kamp.

Cupens øyeblikk i form av lagprestasjon var når MSN med fem spillere fra start fikk to skader i første kampen mot PæmPæm U19. Med en spiller mindre på banen, og en skadet keeper i mål scoret MSN et nydelig mål ca. 2 min før slutt, som gjorde at kampen endte 2-2. Meget imponerende av gutta fra Drammen.

 

 

Det var et lag, som skapte ekstra begeistring på tribunen og imponerte alle. Det var 15-årslaget Bærum 1, som hamlet opp og spilte meget energirik og underholdende futsal mot de eldre lagene i gruppa. Det resulterte til slutt i en meget imponerende sluttspillplass. Men cupeventyret til de svartkledde ungutta med den engasjerte laglederen Elin Haugholt-Dale stoppet ikke der. Bærum 1 avanserte til kvartfinalen etter en meget imponerende seier over det par år eldre laget Sandvika FC i mellomspillet. Der møtte de vinnerlaget Neverlosen som ble for tøffe. Men kort oppsummert en strålende turnering av de unge futsal debutantene.

 

 

 

 


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Sandvika Storsenter/ Select Sport Norge.

 

Cupens beste spiller: Roman Fazi – Vatos Locos. Fotrapp spiller, som var involvert i nesten alt Vatos Locos skapte offensivt. Scorer flere mål og har noen lekre gjennombruddspasninger. Se best of video hvorfor her!
Andre kandidater: Kasper Hillås – Bayer Neverlosen, Mats Dahl – Bayer Neverlosen.

 

 

Cupens profil: Danish Khan – Bayer Neverlosen. En meget bra spiller, som alltid krydrer med det lille ekstra. Når han tok tidenes dobbel luke, var vi ikke i tvil. Trykk her for å se dobbel luka!
Andre kandidater: Jonatan K. Dale – Bærum 1, Reda Chikh Nasri – Pæm Pæm u19

 

Cupens beste keeper: Håkon Wiksaas – Vatos Locos. For andre gang på rad cupens beste keeper. Holdt nullen hele gruppespillet, og har en rekke gode involveringer både i form av redninger og igangsettinger. Uredd keepertype, som er ekstrem god til å komme ut å gjøre målet mindre. Trykk for best of video.
Andre kandidater: Mattis Nordahl – Bayer Neverlosen, Trond Andersen – Bærum 1

 

Cupens beste mål: Stig Sundsåsen Larsen – Drillo Futsal. Volleyscoringen ser dere her.
Andre kandidater: Amanj Mohammadi – Vatos Locos

 

Fair-play prisen: Balletak. Veldig godt humør på hele gjengen uansett resultat både på og utenfor banen. God sportsånd ved å takke andre lag for kampen.
Andre kandidater: Bærum 1

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Alle kampene som ble filmet finner dere her

Klikk her for å se maratontabellen etter 2 av 3 cuper

Vi ønsker velkommen til neste cup i avd. Asker og Bærum i Heggedalshallen (Asker) 21.01.17

De to neste Norge Futsal Cup’ene er i Drammen 17.12.16 & Oslo (Bjørnholthallen) 30.12.16

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *