FC Kuchi tok hjem bøtta i sesongens andre cup i Drammen

Det sto ikke på intensiteten og engasjementet i Berskaughallen på lørdag. Etter flere tette oppgjør i både gruppespillet og sluttspillet med bl.a. to straffesparkkonkurranser var det til slutt FC Kuchi som kunne ta med seg bøtta hjem.

I en jevn finale mot Oslo Futsal var det Oslolaget som tok ledelsen. Men FC Kuchi gjorde som i den andre kampen i gruppespillet hvor de møttes, og kjempet seg tilbake og vant 2-1. Først kom utligningen etter flott spill på en kontring, før de 2 minutter før full tid gjorde snuoperasjonen komplett med en scoring etter corner. Oslo Futsal hadde et par skudd i stolpen underveis i kampen og et frispark i farlig posisjon etter at tiden var ute. Men utligningen kom aldri og FC Kuchi kunne juble over sin første triumf i Norge Futsal Cup. Trykk her for høydepunktene fra finalen.

img_6149

img_6129Som alltid er det flere lag som imponerer oss i sekretariatet, men denne gangen var det så mange at det er vanskelig å trekke frem akkurat kun et lag. Et av lagene var det nye unge laget med det som kommer til å bli stående som historiens korteste lagnavn i Norge Futsal Cup, nemlig «X»  imponerte med å komme helt til semifinalen. Anført av lagleder og cupens profil Eivind Johnsen, og deres solide keeper Erik Arnebrott leverte de underholdende og offensiv futsal.

I kvartfinalen slo X ut et annet ungt lag nemlig Puma Galacticos FC etter straffesparkkonkurranse. Uansett hvilket ungt lag lagleder Amanj Mohammadi stabler på beina for Puma Galacticos FC leverer de alltid. Vi begynner derimot å se et litt mer kynisk lag for hver cup. Det er noe som heter i fotball at scoringer og underholdning skaffer tilskuere, mens godt forsvar skaffer titler. Er det nettopp dette Amanj sto å sa til sine gutter under teamtalken i garderoben på lørdag?

En lagleder som derimot ikke sa dette var Birkebeineren legenden Marius Jøranlid på Jørra Gørra. Der var det i gruppespillet alle mann i angrep helt til det toppet seg med 20-7 i målforskjell og en kuntscoring av Jøranlid selv, som ble cupens beste mål. Et meget solid lag som røyk ut i kvartfinalen mot vinnerlaget etter at FC Kuchi scoret 1-2 scoringen like før slutt.

Et annet lag som har vært nære en finale før er unggutta fra Drammen, Fc Sischo. Men så nære som de var på lørdag har de aldri vært før. Det endte med et knepent semifinale tap etter straffesparkkonkurranse mot Oslo Futsal. Ser vi Fc Sischo i en finale i løpet av sesongen? Vårt svar er ja.


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Drammen / Select Sport Norge.

Cupens beste spiller: Reda - FC Kuchi. Nærteknikk og en ballkontroll, som i seg selv er underholdende å se på. Dette i kombinasjon med stor hurtighet, gjorde det til et enkelt valg. Trykk her for å se hvorfor. Andre kandidater: Marius Jøranlid - Jørra Gørra.

Cupens beste spiller: Reda Chikh Nasri – FC Kuchi. Nærteknikk og en ballkontroll, som i seg selv er underholdende å se på. Dette i kombinasjon med stor hurtighet, gjorde kåringen til et enkelt valg. Trykk her for å se best of videoen av Reda.

 

Cupens Profil: Eivind Johnsen - X. Er meget toneangivende for X hele dagen igjennon. Det hele toppes med en frekk detalj i sluttspillet hvor han vipper ballen over en spiller, slik en ekte profil gjør det. Andre kandidater: Reda Chikh Nasri - FC Kuchi, Blal Pasand - Jørra Gørra

Cupens profil: Eivind Johnsen – X.
Er meget toneangivende for X hele dagen igjennon. Det hele toppes med en frekk detalj i sluttspillet hvor han vipper ballen over en spiller, slik en ekte profil gjør det.
Andre kandidater: Reda Chikh Nasri – FC Kuchi, Blal Pasand – Jørra Gørra

 

Cupens beste keeper: Bayram Dogan - FC Kuchi. Komplett futsalkeeper, som er god på strek, med ballen i beina og ikke minst til å sette i gang spillet. Har et par helt avgjørende redninger, som gjør at FC Kuchi vinner til slutt. Best of video kommer. Andre kandidater: Erik Arnebrott - X, Håkon Wiksaas - Puma Galacticos FC.

Cupens beste keeper: Bayram Dogan – FC Kuchi.
Komplett futsalkeeper, som er god på strek, med ballen i beina og ikke minst til å sette i gang spillet. Har et par helt avgjørende redninger, som gjør at FC Kuchi vinner til slutt. Best of video kommer.
Andre kandidater: Erik Arnebrott – X, Håkon Wiksaas – Puma Galacticos FC.

 

Cupens beste mål: Marius Jøranlid - Jørra Gørra. Trykk her for å se denne godbiten. Andre kandidater: Bajram Ajeti - Oslo Futsal.

Cupens beste mål: Marius Jøranlid – Jørra Gørra. Trykk her for å se denne godbiten.
Andre kandidater: Bajram Ajeti – Oslo Futsal.

 

Fair-play prisen: Steinberg Futsal. Sympatisk lag, som også tar et surt sluttspilltap i kvartfinalen med fatning. Dette viser de for andre cupen på rad. Andre kandidater: Jørra Gørra, GuttaBeng.

Fair-play prisen: Steinberg Futsal. Sympatisk lag, som også tar et surt sluttspilltap i kvartfinalen med fatning. Dette viser de for andre cupen på rad.
Andre kandidater: Jørra Gørra, GuttaBeng.

 

Alle resultater og gruppetabeller finner dere her

Lagbildene ser dere her

Trykk her for å se alle kampene som ble filmet sortert etter grupper

Highlights sluttspillet

Her finner dere maratontabellen etter 2 av 5 cuper

 

Vi ønsker dere velkommen til neste cup i Drammen 17.12.16.

Trykk her for informasjon og påmelding.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *