FC Hallgeir og FC Kuchi tok med seg pokaler hjem fra Drammen

Forrige lørdag var det sesongavslutning i avd. Drammen. Og der var det to lag som kunne ta med seg bøtter hjem etter sine triumfer. FC Hallgeir vant cupen, mens det var FC Kuchi som ble maratonmestere i avdelingen etter sesongens fem cuper.

Vi har nevnt det flere ganger denne sesongen i avd. Drammen, men nok en gang ble det en meget jevn og morsom cup hvor flere lag i realiteten kjempet om bøtta og cupseieren. Til slutt var det Vestfoldlaget FC Hallgeir og HvemVet med flere spillere fra Sande som hadde kjempet seg til finalen. FC Hallgeir leverte sterke resultater i sluttspillet hvor de bl.a. slo ut maratonmesterne FC Kuchi i kvartfinalen. På veien til finalen startet HvemVet med å vinne cupens tøffeste gruppe overlegent, før de senere til tider lekte seg med laget som vant forrige Norge Futsal Cup i Asker, Drillo Futsal i kvartfinalen og vant 4-1. Semfinalen ble derimot tøffere for HvemVet mot gruppemotstander Hugo Boss, for her avanserte de etter straffesparkkonkurranse.

Finalelagene møttes også i gruppespillet hvor HvemVet gikk av med seieren i begge oppgjørene. Og med resultatene fra gruppespillet i bakhodet kan vi da si at HvemVet oppskriftsmessig tok ledelsen 1-0, og så ut til å ha kontroll på kampen. Men rett etter havlspilt finale kjempet FC Hallgeir seg inn i kampen og begynte å skape målsjanser. Et meget flott angrep resulterte i mål, det betydde utligning 1-1. Det resultatet sto seg kampen ut og det måtte da avgjøres på straffesparkkonkurranse. Den vant FC Hallgeir 3-1. Se høydepunktene fra finalen!

 

FC Kuchi som har imponert stort i flere av avdelingene i Norge Futsal Cup denne sesongen sikret seg på sesongens siste cup i Drammen sammenlagtseieren og maratonmesterpokalen, som er et bevis på at de er maratonmestere 16/17 i avd. Drammen. Vinnerpremien inneholdt også 6000 kr. Med 24 seiere, 2 uavgjort og 4 tap, endte de til slutt på 16 poeng. Før cupen sto det mellom de og New York Yankees som vant de to forrige cupene i avd. Drammen, men de røyk ut i gruppespillet denne gangen og ble stående på 12 poeng. Se maratontabellen 16/17 – 5 av 5 cuper.

 


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Drammen/ Select Sport Norge.

Cupenes beste spiller: Yannis Moula – FC Kuchi. Gjør som vanlig veldig lite feil. Meget god til å plassere seg riktig og til å lese spillet. Andre kandidater: Tobias Carlsen – Hugo Boss, Endi Zekaj – HvemVet.

 

Cupens profil: Mahamud Mustafa – HvemVet. Se hvorfor i denne best of videoen av teknikeren. Andre kandidater: Reda Chikh Nasri – FC Kuchi, Lirigzon Abdullahi – Tiki Taka FC

 

Cupens beste keeper: Bayram Dogan – FC Kuchi. Den keeperen med klart flest priser i Norge Futsal Cup. Reaksjonssterk, god til å sette spillet i gang og på toppen av det hele scoret han tre mål. Andre kandidater: Hiwa Hosseinzadeh – FC Hallgeir, Sander Akerlie – HvemVet.

 

Cupens beste mål: Tobias Carlsen – Hugo Boss. Trykk her for å se scoringen. Andre kandidater: Mahamud Mustafa – HvemVet, Bjørnar Lyngvi Sand – Jørra Gørra.

 

Fair-play prisen: Lazy Butts. Sympatisk gjeng som så ut til å kose seg på cup. Det ga resultater både på og utenfor banen. Generelt god sportsånd både ovenfor spillere og dommere. Andre kandidater: Jørra Gørra, Olav FC.

 

 

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Trykk her for å se andre bilder fra cupen

Alle kampene ble filmet og de finner dere her

Klikk her for å se maratontabellen etter 3 av 3 cuper

 

Takk til Rema 1000 Åssiden for sponsing av gratis frukt.

Vi takker for en fin sesong i avd. Drammen og gleder oss allerede til sesongstart i forhåpentligvis midten av november 2017.

Vi ønsker dere alle velkommen til sesongens siste Norge Futsal Cup for sesongen i Oslo (Bjørnholthallen) 25.02.17.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *