Etter koronaepidemien er Norge Futsal Cup endelig tilbake!

En spesiell tid med mange restriksjoner og bortimot ingen arrangement er endelig forbi. Det var nødvendig, men nå etter gjenåpningen har vi kun sett fremover mot en vanlig hverdag og ikke minst en ny futsalsesong med Norge Futsal Cup.

Vi er tilbake og ønsker dere alle hjertelig velkommen! Både til nye og ikke minst alle dere som har vært med tidligere år og helt tilbake siden oppstarten desember 2015. I denne sesongen som kom litt brått på i forhold til tidligere sesonger har det viktigste for oss vært å få arrangere de mest tradisjonsrike cupene; førjulscupen i Drammen og den store romjulscupen i Bjørnholthallen i Oslo 29. desember. Romjulscupen er eneste cup med egen ungdomsklasse i tillegg til vanlige klasser også denne sesongen.

Se hele terminlisen for 21/22 sesongen

Den kommende sesongen blir det flest cuper i avd. Oslo, mens til neste sesong er vi tilbake med cup i avd. Bærum og enda en cup i avd. Drammen. 

Gjenåpningscup søndag 7. november

Søndag 7. november sparkes sesongen i gang med gjenåpningscup i Oslo – Voksenhallen. Forrige gang det ble arrangert cup i flotte Voksenhallen ble cupen fulltegnet allerede før påmeldingsfristen.

Trykk for påmelding og mer informasjon om det som blir en historisk gjenåpningscup du ikke vil gå glipp av.

Prisindeksregulering

Siden oppstarten av Norge Futsal Cup desember 2015 har påmeldingsavgiften pr.lag vært fast på 1200,-. På snart 6 år har bortimot alle våre utgifter blitt prisindeksregulert. Påmeldingsavgiften skulle prisindeksreguleres før forrige sesong, men den ble avlyst pga. korona. Den nye prisen på påmeldingsavgiften pr. lag til våre cuper som vil gjelde denne sesongen er 1300,-

Eget filmcrew og premier

Vi har fortsatt vårt eget filmcrew som vil være tilstede hele sesongen, og sørge for at akkurat din superscoring, finte, luke eller feberredning blir dokumentert. Det blir premier, pokaler og priser på alle cuper. I avd. Oslo hvor det arrangeres fire cuper denne sesongen, kåres det også en maratonmester.

Lad opp til sesongen med å se tidenes dobbeltluke i Norge Futsal Cup

OBS! Det jobbes intens med å utvikle nettsiden vår om dagen, så hvis du skulle oppleve noe problemer eller at ting ikke er helt oppdatert er det derfor.

Norge Futsal Cup er tilbake! Nu kör vi!

/Ronny Henningsen Sørensen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *