El Haam gjorde comeback og vant i Bærum

For tredje gang på rad har cupene i Rykkinnhallen i Bærum blitt fulltegnet, og nok en gang skulle det bli en cup med mange unge lag. Å se unge lag ha det moro både på og utenfor banen, og samtidig levere meget underholdende futsal liker vi å se.

De tidligere maratonmesterne fra avd. Drammen, El Haam gjorde lørdag comeback i Norge Futsal Cup, og for et comeback det skulle bli. I en meget tøff gruppe 3, som spilte rett før sluttspillet gikk de ubeseiret gjennom gruppespillet før de vant begge sine sluttspillkamper etter ordinær tid på vei til finalen. Der møtte de det fremmadstormende og solide unge laget Vatos Locos. Det var en meget tett og tøff finale mellom to lag som gjorde alt for å vinne. El Haam tok ledelsen 1-0 etter et vannvittig flott straffespark fra cupens beste keeper Lirigzon Abdullahu, som forøvrig også var svært nære å bli kåret til både cupens beste spiller og cupens profil. Mildt sagt en imponerende cup fra den energiske og alltid offensive keeperen. Etter at El Haam tok ledelsen satte Vatos Locos opp tempoet og presset på for utligning, men ballen ville ikke i mål og til slutt kunne El Haam øke sin ledelse til 2-0 etter et langskudd fra egen banehalvdel like før full tid. Laget med spillere hovedsakelig fra Krokstadelva og Mjøndalen kunne dermed ta med seg bøtta hjem fra Bærum. Trykk for høydepunktene fra finalen.

Som nevnt mange gode unge lag på sesongavslutningen i avdeling Asker og Bærum og et av disse var Hambørgjær FK fra Oslo. Hold dere fast, gutta fra hovedstaden har nå deltatt i Norge Futsal Cup tre ganger forrige sesong hvor de var 15 år og nå lørdag denne sesongen som 16 åringer. De står med imponerende fire semifinaler på fire cuper i konkurranse med flere rutinerte futsallag. De leverer ikke bare imponerende resultater, men har også meget gode holdninger, lagmoral og godt humør. Det resulterte i en velfortjent fair-play pris i hard konkurranse fra Kim Young IL og de tre unge «Bærum 1,2 og 3» lagene som man ikke kan annet enn å like. Der er det alltid et smil på lur hos både spillere og ikke minst trenere 🙂

Fair-play pris vinnerne: Hambørgjær FK

 

 

Man kommer heller ikke utenom unggutta på Hobby FK når man skal nevne gode unge lag. De 15 år gamle gutta fra Lillestrøm – området, vant alle sine 5 kamper i gruppespillet hvor de bl.a slo et tidligere rutinert vinnerlag 2-0 etter å ha styrt og kontrollert hele kampen. Spillerglede er noe av det første man tenker på når man ser Hobby FK spille. De koser seg på parketten, og det er slik det skal være på Norge Futsal Cup.

 

 

 

Se nederst i artikkelen for resultater, lagbilder og video av alle kampene!


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av CawicTorshov Sport Sandvika Storsenter og Select Sport Norge.

Cupens beste spiller: Behajdin Celina – El Haam. Toveisspiller som egentlig var over alt på banen. God teknikk, mye målpoeng i form av scoringer og målgivende.  Andre kandidater: Lirigzon Abdullahu – El Haam

 

Cupens profil: Marcus Melchior – Hambørgjær FK. Første man tenker på når man ser denne spilleren på parketten er Messi. Ballen sitter som limt på foten! Også god til å strø pasninger. Andre kandidater: Lirigzon Abdullahu – El Haam. Amanj Mohammadi – Vatos Locos.

 

Cupens beste keeper: Lirigzon Abdullahu – El Haam. Er ikke bare en god keeper, men ekstremt viktig i det offensive spillet. Komplett spiller, som definitivt er den beste spillende keeperen vi har sett. Andre kandidater: Håkon Wiksaas – Vatos Locos, Tobias Bentsen Nesje – Hambørgjær FK

 

Cupens beste mål: Haakon Nustad – Kim Young IL. Målet ser dere her. Andre kandidater: Reda Chikh Nasri – Oslo Futsal, Simen Juklerød -Tollefsrud – Black Mambas.

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Diverse andre bilder

Alle kampene ble filmet og de finner dere her!

 

Sesongen er nå over i avdeling Asker & Bærum, og vi takker for en kjempefin sesong. Vi satser på at sesongåpningen også neste sesong blir i Rykkinnhallen i Bærum i slutten av oktober 2018.

Norge Futsal Cup sesongen er derimot ikke over enda. I Drammen 16. desember er det klart for ny cup!

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *