Drillo Futsal og Bayer Neverlosen sto igjen som vinnere i Heggedal (Asker)

På lørdagens sesongavslutning i avd. Asker og Bærum i Heggedalshallen hadde vi to vinnerlag. Drillo Futsal vant cupen, mens Bayer Neverlosen ble maratonmestere i avdelingen etter sesongens tre cuper.

I en cup med topp stemning og flere jevne sluttspillkamper var det til slutt Drillo Futsal og RSA som skulle gjøre opp om bøtta i finalen. Etter litt over halvspilt finale tok RSA ledelsen 1-0. I en jevn finale, hvor det så ut til at RSA skulle dra i land seieren, kom utlikningen fra Drillo Futsal med kun 1,5 minutt igjen å spille. Kampen ebbet til slutt ut på stillingen 1-1, noe som betyr straffesparkkonkurranse. Der åpnet RSA med en bom, som skulle vise seg å bli skjebnesvangert for de gulkledde. For resten av de 5 straffene inkludert alle 3 fra Drillo Futsal gikk i mål. Det betydde at gutta fra Drammen og Røyken stakk av med seieren i sesongens siste cup. Trykk her for å se høydepunktene fra finalen.

Drillo Futsal ble denne lørdagen historiske på to måter. Aldri har et lag blitt nr 4 av 6 lag i gruppa og til slutt vunnet cupen. Og aldri har et lag vunnet alle sine sluttspillkamper etter straffesparkkonkurranse.

Laget som derimot sto for cupens store prestasjon var finalist og vinnerne av Fair-play prisen RSA (kandidat Olav FC), som i sin semifinale maktet å slå ut maratonmesterne og vinnerne av de to tidligere cupene i avdelingen Bayer Neverlosen. Cupens beste keeper Karsten Nesittka – RSA viste nettopp hvorfor han ble kåret til det i denne kampen med flere feberredninger. Men også de resterende spillerne sto frem med en voldsom innsats, og til slutt en fin kontring som ga de 1-0 seieren.

Et annet lag som imponerte var det erfarne laget Brun Standard Futsal som med kun 5 spillere tok seg helt til en imponerende semifinale, som de til slutt tapte etter straffesparkkonkurranse. Vi har vel aldri sett dette laget bedre og skarpere foran mål enn de var i Heggedalshallen forrige lørdag.

Laget som har imponert oss hele sesongen, og som gjorde det også denne cupen var Bayer Neverlosen. Maratonmesterne sesongen 16/17 anført av lagleder Kasper Hillås vant sin gruppe og alle sine kamper frem til det sa stopp i den nevnte semifinalen. Med 16 seiere, 3 uavgjorte og kun 2 tap, som til slutt ga 15 maratonpoeng og nesten dobbelt så mange poeng som nr 2 kan vi ikke annet enn å gratulere Oslo-laget med en velfortjent sammenlagtseier. Vinnerpremien var en maratonpokal og 3600 kr. Se Maratontabellen 16/17 – 3 av 3 cuper.


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Sandvika Storsenter/ Select Sport Norge.

 

Cupens beste spiller: Kasper Hillås – Bayer Neverlosen. Lynrask spiller med en enorm arbeidskapasitet. Bidrar i alle spillets faser, og er futsalens svar på Arturo Vidal. Gjør sjeldent feil. Andre kandidater: Terje Rype – RSA, Vemund Eskevik – Brun Standard Futsal.

 

Cupens profil: Terje Rype – RSA. Er involvert i nesten alt RSA skaper offensivt. Scorer noen lekre mål med høyreslegga og hode/nakken, som skapte begeistring. Andre kandidater: Azad Karim – Bayer Neverlosen, Mats Dahl – Bayer Neverlosen

 

Cupens beste keeper: Karsten Nesittka – RSA. Var til tider en blekksprut i målet for RSA. Spesielt i semifinalen viste han klasse! Andre kandidater: Jan-Erik Vatn – Drillo Futsal

 

Cupens beste mål: Marius Markussen – Brun Standard Futsal. Se den lekre scoringen her. Andre kandidater: Terje Rype – RSA

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Trykk her for å se andre bilder fra cupen

Alle kampene ble filmet og de finner dere her

Klikk her for å se maratontabellen etter 3 av 3 cuper

 

Takk til Kiwi Heggedal for sponsing av gratis frukt til alle deltakerne!

Vi takker for en kjempefin sesong i avd. Asker og Bærum og gleder oss allerede til sesongstart i forhåpentligvis slutten av oktober 2017.

Vi ønsker enn så lenge velkommen til de to siste Norge Futsal Cup’ene for sesongen i Drammen 28.01.17. & Oslo (Bjørnholthallen) 25.02.17.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *