Cup nr 2 i Norge Futsal Cup ble en happening

Som forrige cup ble også denne cupen fulltegnet allerede tidlig i forrig uke, og forutsetningene var lagt for nok en fin dag for futsal i Berskaughallen.

Vinneren av den andre utgaven av Norge Futsal Cup i Drammen ble Nutmeg United etter en bunnsolid turnering, som ble toppet med en knallsterk 6-1 seier mot El haam. Selve finalen startet jevnt, men etter at Nutmeg United fikk sitt første mål på en straffe flyttet El haam flere folk frem i banen. Dette utnyttet Nutmeg United til det fulle og var nådeløse i kontringsspillet. De ga seg ikke før det sto 6-1. Høydepunkter fra finalen ser du her.

Vinner Norge Futsal Cup 3. jan - Nutmeg United

Også denne cupen var det laget som ble beste gruppevinner som stakk av med bøtta til slutt. Gutta fra Sandefjord, Nutmeg United vant alle sine kamper i gruppespillet og hadde imponerende +16 i målforskjell. De tre andre gruppevinnerne som gikk direkte til kvartfinalen etter bunnsolide gruppespill var Åsa Futsal og Protese, El haam og Sischo FC. Et lag som virkelig hadde fått i gang maskineriet siden forrige cup var Åsa Futsal og Protese som imponerte oss veldig. I gruppespillet slo de et annet lag som også imponerte oss veldig, nemlig ungguttene fra Vestfold – Monsterfabrikken junior. Dette var et lag bestående av meget unge lovende talenter, som vi i Norge Futsal Cup tror går en spennende fremtid i møte.

BiH UnitedEr det et lag man ikke vil møte i en straffesparkkonkurranse er det BiH United. De har vært innblandet i de tre vi har vært vitne til på de to første cupene og vunnet alle. Meget imponerende, selv om vi i sekretariatet ble bekymret for om straffesparkkonkurransen mot FC Kuchi i mellomspillet noen gang skulle ta slutt, for den varte i hele 7 minutter.

 

I gruppespillet var vi vitne til flere tette oppgjør. Det gjaldt særlig i gruppe 5  hvor Future Generation, BiH United og Headhunters FC alle endte på 9 poeng, og det skilte kun 1 mål melom hvert av lagene på målforskjell. Headhunters FC var laget som akkurat kom til kort.

Barca for faenI denne cupen var det særlig et lag som pekte seg ut når det gjaldt Fair-play prisen. Laget Barca for faen måtte lide en utrolig bitter skjebne, for deres i utgangspunktet sikker sluttspillplass ble tatt fra de p.g.a regelbrudd fra et annet lag i gruppespillet som gjorde at deres kamper ble satt til 0-3. Denne utrolig bitre beskjeden tok de eksemplarisk og viste stor forståelse for utfallet.
Velfortjent Fairplay-pris, som innebærer gratis deltakelse i neste cup 24. januar. Vi kommer heller ikke utenom cupens yngste lag Høvik Real Madrid, som viste meget god sportsånd med å håndhilse på motstanderlaget før hver kamp og generelt meget gode holdninger ovenfor både dommere og spillere. Slikt setter vi i Norge Futsal Cup pris på.

 


Det ble utdelt priser, hvor vinnerne fikk med seg en sportsbag fra Admiral Sportswear.

Beste mål

Beste mål: En utrolig spektakulær lobb fra Adrian Rugolj – Sischo Fc. Trykk på bildet for å se den nydelige scoringen! Kanditater: Ingen over, ingen ved siden 🙂

 

Beste keeper

Cupens beste keeper: Bayram Dogan – FC Kuchi. Kanditater: Jørgen Landgraff Vegsund – Nutmeg United, Filip Blaafjell – Monsterfabrikken junior

 

Cupen's profil: Abdul Basit-Agouda - Sischo FC. Var leken i spillestillen og underholdt publikum med flere lekre driblinger. Kanditater: Kornelius Normann Hansen og Isak Solvik Nilsen - Monsterfabrikken junior

Cupen’s profil: Abdul Basit-Agouda – Sischo FC. Var leken i spillestillen og underholdt publikum med flere lekre driblinger. Kanditater: Kornelius Normann Hansen og Isak Solvik Nilsen – Monsterfabrikken junior

 

Beste spiller: André Sødlund - Nutmeg United. God både defensivt og offensivt. Høyt nivå i alle kamper. I tillegg lagspiller med stor L. Kandidater: Bajram Ajeti - El haam, Kornelius Normann Hansen - Monsterfabrikken junior.

Beste spiller: André Sødlund – Nutmeg United. God både defensivt og offensivt. Høyt nivå i alle kamper. I tillegg lagspiller med stor L. Kandidater: Bajram Ajeti – El haam, Kornelius Normann Hansen – Monsterfabrikken junior.

 

Alle resultatene og gruppetabeller finner du her

Alle lagbildene ser dere her

Trykk her for høydepunktene fra finalen mellom Nutmeg United og El haam

Video highlights fra gruppe 1-4 finner dere her

Video highlights fra gruppe 5-6 + sluttspill finner dere her

El haam leder nå maratontabellen etter 2 av 3 cuper med 8 poeng etter å ha nådd finalen i begge cupene så langt. Nærmest er Sischo FC, BiH United, Bosna United og Nutmeg United alle med 5 poeng. Kommer El haam til minimum semifinale i sesongens siste cup 24. januar kan de kalle seg maratonmester avdeling Drammen 15/16.

Fullstendig maratontabell finner dere her

 

Tusen takk for oppmøte og for nok en meget fairspillende cup. Så håper vi å se dere igjen søndag 24. januar.

Trykk her for påmelding til sesongens siste cup i Drammen 24. januar

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *