Bosna Futsal vant sesongåpningen i Drammen

På lørdag var vi endelig i gang med futsalsesongen i Berskaughallen. Og for en sesongåpning vi fikk med fulltegnet cup og god stemning. Også veldig hyggelig å se igjen både lag og spillere etter flere måneder siden forrige Norge Futsal Cup.

I gruppespillet fikk vi servert flere tette og underholdende oppgjør. Muligens også den mest underholdende kampen i et gruppespill noen gang i Norge Futsal Cup, for i 5 – 3 kampen mellom Brun Standard Futsal og En fuego bølget det frem og tilbake i samtlige 10 minutter. Allerede etter 2:15 var stillingen 2-2. Hele kampen kan ses her!

Sluttspillet bydde på mye underholdning i form av tette oppgjør, finesser og straffesparkkonkurranser. Vestfold laget FC Hallgeir var i hele 3 straffesparkkonkurranser, men i semifinalen ble det tap mot regjerende maratonmester Bosna Futsal etter nettopp straffesparkkonkurranse. Apropos semifinaler, så sto vi for første gang igjen med fire semifinalister fra samme gruppe. Cosa Nostra som vant påskecupen hadde vunnet 7 strake kamper før semifinalen mot i8, hvor sistnevnte tok revansj for tapet i gruppespillet og gikk seirende ut og vant 3-1.

Finalen mellom Bosna Futsal og i8 skulle bli en like jevn kamp som oppgjøret i gruppespillet hvor det endte 1-1. Selve finalen ble som en litt typisk finale, ikke flust av store sjanser men mange tøffe dueller. Til slutt var det et langskudd som endret retning fra Bosna Futsal som avgjorde finalen, og gjorde at de vant finalen 1-0. Trykk for å se målet og høydepunktene fra finalen. Med ny pokal i premieskapet og seier i første av tre cuper i avdelingen betyr det også at Bosna Futsal topper maratontabellen.

Unge lag imponerte

Det er alltid moro å se de yngste lagene spille. De har alltid mye energi i spillet, og null respekt for de som er både eldre og mer erfarne. Et av disse lagene var de 16 år gamle guttene på Skjettens Stolthet som storspilte og vant alle sine gruppespillkamper, før de avanserte videre fra 8 delsfinalen og tapte knepent mot vinnerlaget Bosna Futsal i kvartfinalen etter en scoring 45 sek før slutt. En av cupens profiler var deres meget offensive keeper Arijon Seferi.

Tåke FC, anført av lagleder Filip Larsen var et annet 16 års lag som visste muskler. Gutta fra Strømmen kom seg også til kvartfinale og blir bare bedre og bedre for hver cup. Vi ser frem til å se hva både de og nevnte Skjettens Stolthet kommer til å levere utover i sesongen.

Trykk for resultater og video fra alle kamper!

Lagbildene finner dere her! Trykk for å se mange andre flotte bilder fra cupen!


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Select Sport Norge og  Torshov Sport Drammen.

Cupens beste spiller: Nedim Brbovic – Bosna Futsal. Sulten er fortsatt like stor selv om han er over 40 år! En skikkelig leder som fører sitt lag til enda en cupseier. En meget god avslutter, som også er involvert i det aller meste av offensivt spill for sitt lag. Andre kandidater: Behajdin Celina – Cosa Nostra, Orhun Selvi – i8

 

Cupens profil: Nedim Brbovic – Bosna Futsal. Viser hvor giftig han er foran mål og varter opp med en rekke flotte scoringer! Også meget gode basisferdigheter. Andre kandidater: Amin Chikh – Oslo Futsal, Arijon Seferi – Skjettens Stolhet

 

Cupens beste keeper: Kim Bjørkesett – FC Hallgeir. Var helt avgjørende for at laget kom til semifinale med sine mange flotte redninger, spesielt på strek og i straffesparkkonkurransene i sluttspillet. Andre kandidater: Lirigzon Abdullahu – i8

 

Cupens beste mål: Adrian Rogulj – Cosa Nostra. Se løkkefotball scoringen her. Andre kandidater: Amin Chikh – Oslo Futsal, Vemund Eskevik – Brun Standard Futsal, Spiller (navn kommer) på Mjøndalen fisk og betong.

 

Fair-play prisen: Mjøndalen fisk og betong. Alltid godt humør uansett resultat, og viste god sportsånd. I siste kampen med en meget skadeforfulgt tropp leverte de til tider fest futsal! Andre kandidater: Tåke FC, Jørra Gørra.

 

Neste cup i Drammen – Berskaughallen lørdag 15. desember.

Neste Norge Futsal Cup: Bærum – Rykkinnhallen , lørdag 1. desember.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *