Bosna Futsal vant høydramatisk finale under førjulscupen i Drammen

Den tradisjonelle førjulscupen i Drammen siste lørdagen før jul ble også i år en happening med fulltegnet cup, veldig god stemning og mange tette oppgjør. Og på toppen av det hele fikk vi servert den mest dramatiske avslutningen i en finale på Norge Futsal Cup siden oppstarten i 2015.

I finalen sto de meget erfarne futsal-lagene Bosna Futsal og El Haam ovenfor hverandre etter at begge hadde imponert stort i sluttspillet på vei til finalen. El Haam startet best og scoret allerede etter 30 sek med en nydelig heading, og la senere på til 2-0. Da trodde de fleste at El Haam skulle vinne sin andre strake Norge Futsal Cup, men Bosna Futsal nektet å gi seg anført av cupens beste spiller og evigunge Nedim Brbovic. Snuoperasjonen og høydepunktene fra den fantastiske finalen ser dere her. Noe vi anbefaler på det sterkeste.

Av andre lag som imponerte både spillemessig og med gode resultater fant vi laget Ikketenkpådet. De unge rødkledde gutta fra Drammen spilte til tider meget fin futsal i gruppespillet, hvor de bl.a slo regjerende mester i Drammen, Vatos Locos hele 3-0. Et annet lag med røde drakter var FC Notorious, som vant en tøff gruppe før det senere bar helt til en imponerende semifinaleplass. Dette laget liker å underholde med mye tekniske finesser, og varter også opp med flere fine mål. Bakerst hadde de en av de største profilene i Norge Futsal Cup, den rutinerte keeperen Bayram Dogan som hadde en meget solid cup. 

Den andre semifinalisten N.W.A kommer vi heller ikke utenom når det skal dras frem lag som imponerte oss. Gikk ubeseiret gjennom gruppespillet og vant sin gruppe. Flere av spillerne har spilt på laget som vant to cuper forrige sesong i Drammen, New York Yankees. Det betyr at de har kjent lukten av pokaler og bøtter før.

Når det gjelder maratonmestertittelen og kampen om maratonpokalen, og pengepremien er det meget jevnt i toppen. Fra Vatos Locos som fortsatt leder tabellen etter sin cuptriumf i november skiller det kun et poeng mellom hvert av lagene mellom 1-5 plass. Trykk for maratontabellen.

 

Resultater, lagbilder + andre bilder og video av alle kampene finner dere nederst i artikkelen!


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av CawicTorshov Sport Drammen og Select Sport Norge.

Nedim Brbovic – Bosna Futsal. Energisk og komplett spiller, som er involvert i det meste offensivt for sitt lag. Avjgør finalen på egenhånd det siste minuttet! Andre kandidater: Orhun Selvi – El Haam, Behajdin Celina – El Haam , Armin Gasal – Bosna Futsal.

 

Cupens profil: Bayram Dogan – FC Notorious: Lagets viktigste spiller som keeper. Er i enkelte kamper et forsvar alene, og har både glimt i øyet og karisma.
Andre kandidater: Evan Patroz – Bosna Futsal, Athit Spephen Berg – FC Baba

 

Cupens beste keeper: Mehmed Medo Omerinovic – Bosna Futsal. Solid og meget rutinert keeper, som er uredd og god en mot en. Andre kandidater: Bayram Dogan – FC Notorious

 

Cupens beste mål: Armin Gasal – Bosna Futsal. Målet og de andre to kandidatene ser dere her! Andre kandidater: Alban Kadriu – Cosa Nostra ,  Andreas Hellum – FC Baba

 

Fair-play prisen: Norske Klovner. Meget god sportsånd og sympatiske gutter. Selv etter bitre og knepne nederlag takket de bl.a. alltid motstanderne for kampen. Andre kandidater: Drolsum Futsal, Brun Standard Futsal

 

Se alle resultater og gruppetabeller her

Trykk her for å se lagbildene

Diverse andre bilder

Alle kampene ble filmet og de finner dere her!

Maratontabellen etter 2 av 3 cuper

 

Neste og siste cup i avdelingen denne sesongen – Berskaughallen søndag 7. januar (påmelding åpner snart)

 

Neste Norge Futsal Cup: Oslo – Bjørnholthallen lørdag 30. desember (Også egen ungdomsklasse 12-15 år)

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *