Åpningen av avd. Vestfold ble en kjempesuksess

Når den største utfordringen ble å få plass til publikum kan vi konkludere med en vellykket åpningscup i avdeling Vestfold. Og for en stemning det var både på og utenfor banen i Runarhallen. Det er ikke ofte vi kan si at egentlig alle lagene var kandidater til Fair-play prisen.

 

Men over til det sportslige. Historiens første Norge Futsal Cup i den nyåpnede avdeling Vestfold ble vunnet av det rutinerte og solide futsallaget Fc Bayern München Futsal fra Larvik. I finalen slo de laget som imponerte hele cupen igjennom, FC Brahian med 4-1. Det kunne se ut som de rutinerte gutta fra Larvik gjorde det de måtte i gruppespillet og i sluttspillet på veien til finalen. I selve finalen gikk ballen meget fort mellom de futsalvante guttene, eller kall det mennene hvor de kontrollerte inn til en komfertabel 4-1 seier etter å ha tatt ledelsen etter 3 min og senere lagt på til 2-0 minutter senere. Høydepunktene fra finalen ser du her.

img_6051

Med kun tre lag med gj.snittsalder på over 20 år, ble dette historiens yngste Norge Futsal Cup. Veldig moro var det å se så mange unge lag mellom 14-17 år. De var med på å lage meget god stemning med gode holdninger og ikke minst lekent spillehumør. Flere av de imponerte stort også og tok seg videre til kvartfinaler, som Musebataljonen Futsalklubb, Golden Generation, Millennium og Pækkern FC. Et av gruppespillets høydepunkter var forøvrig det vennskapelige hatoppgjøret i gruppe 4 mellom Pækkern FC og Allstar TF, som ble like dramatisk som vi hadde sett for oss og endte 2-2. At Pækkern FC avanserte til kvartfinale på beskostning av Allstar TF kommer de til å leve lenge på ifølge Instagram 🙂

img_6008

Av lag som imponerte oss kommer man ikke utenom nevnte FC Brahian. De vant mye og de gjorde det med stil. Det talentfulle laget som består av spillere mellom 17 og 18 år har veldig mye fart og teknikk i sitt lag. I tillegg har de en keeper og cupens profil Hakim Philip Akselsen som går på soloraid og i tillegg scorer. Lagleder og cupens beste spiller Amer Bejtovic har tidligere vært med i Drammen hvor han kan vise til to kvartfinaler med to andre talentfulle lag fra Vestfold. Denne gangen i sitt eget hjemfylke ble det finaleplass med FC Brahian. Det går allerede rykter om at årsaken til at denne spilleren fikk hull i skoen i den jevne semifinalen mot Gamle Stjerner FC er at han skyter for hardt. Stemmer dette? 🙂

img_6017

Apropos Gamle Stjerner FC. Vinnerne av en velfortjent Fair-play pris. Dette sympatiske laget som imponerte i gruppespillet hvor de som eneste lag klarte å ta poeng fra vinnerlaget FC Bayern München Futsal, tapte senere den jevne semifianlen mot FC Brahian etter straffesparkkonkurranse. Måten de tok dette nederlaget på var mesterlig. Midt i FC Brahian sine jubelsener var de kjapt fremme med å gratulere de med en finaleplass, og både smilet og latteren satt løst. Det eneste vi lurer på er hvor mange mål scoret egentlig nr. 17 Harald Børresen? Vi tror det ble så mange at han ikke vet det selv engang 🙂 For var det et navn vi ofte hørte fra speaker over høytalerannlegget var det nettopp Børresen. Uoffsielt cupens toppscorer.


Det ble utdelt en rekke priser hvor vinnerne fikk premier levert av Torshov Sport Drammen/Select Sport Norge.

 

Cupens beste spiller: Amer Bejtovic - FC Brahian. Komplett spiller, som er god både defensivt og offensivt. Mange målpoeng, og har et meget bra høyrebein. Vinnerskalle og en god leder. Andre kandidater: Julius Johansen - FC Bayern München Futsal, Sander Moen Foss - FC Hallgeir

Cupens beste spiller: Amer Bejtovic – FC Brahian. Komplett spiller, som er god både defensivt og offensivt. Mange målpoeng, og har et meget bra høyrebein. Vinnerskalle og en god leder.
Andre kandidater: Julius Johansen – FC Bayern München Futsal, Sander Moen Foss – FC Hallgeir

 

Cupens Profil: Hakim Philip Akselsen - FC Brahian. Som nevnt en herlig og offensiv keeper. Så offensiv at han går på egne soloraid og scorer. I tillegg flere gode redninger. Andre kandidater: Harald Børresen - Gamle Stjerner FC, Sander Risan - FC Brahian, Jaob Matre - Allstar TF.

Cupens Profil: Hakim Philip Akselsen – FC Brahian. Som nevnt en herlig og offensiv keeper. Så offensiv at han går på egne soloraid og scorer. I tillegg flere gode redninger.
Andre kandidater: Harald Børresen – Gamle Stjerner FC, Sander Risan – FC Brahian, Jaob Matre – Allstar TF.

 

Cupens beste keeper: Julius Johansen - Fc Bayern München Futsal. Bunnsolid og gjør ikke en eneste feil i løpet cupen. Matcvinnerredning i finalen. Flere målgivende pasninger bl.a i finalen. Andre kandidater: Hakim Philip Akselsen - FC Brahian, Bayram Dogan - FC Kuchi.

Cupens beste keeper: Julius Johansen – Fc Bayern München Futsal. Bunnsolid og gjør ikke en eneste feil i løpet av cupen. Mathcvinnerredning i finalen. Flere målgivende pasninger bl.a i finalen. Andre kandidater: Hakim Philip Akselsen – FC Brahian, Bayram Dogan – FC Kuchi.

 

Cupens beste mål: Sander Risan - FC Brahian. Trykk her for scoringen. Andre kandidater: Hakim Philip Akselsen - FC Brahian,

Cupens beste mål: Sander Risan – FC Brahian. Trykk her for å se scoringen.
Andre kandidater: Hakim Philip Akselsen – FC Brahian, Sander Moen Foss – FC Hallgeir

 

Alle resultater og gruppetabeller finner dere her

Lagbildene ser dere her

Video høydepunkter fra cupen:

Highlights sluttspillet

Highlights gruppe 1, Highlights gruppe 2, Highlighs gruppe 3 og Highlighs gruppe 4

Vi takker for åpningscupen i ny avdeling. Med så god stemning og mange flotte lag i går ser vi allerede nå frem til å arrangere ny cup neste sesong i avd. Vestfold.

 

Vi ønsker dere alle velkommen til å delta på neste Norge Futsal Cup som finner sted i Drammen 26.11.16. Trykk her for informasjon og påmelding.

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *