IMG_7248 kopi

Sted: Berskaughallen, Drammen
Dato: 19. desember 2015 

Spill uforpliktende futsal med venner, venniner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil. Uansett nivå, Norge Futsal Cup passer for alle.

  • 14 års aldersgrense.
  • Forhåndsbetaling, kr: 1200,- til kontonummer: 1208.38.07499
  • Husk å skrive lagnavn ved betaling.

NB: Ingen betaling i hallen. Kun forhåndsbetaling, dette for å unngå at lag ikke møter opp.

Maks 30 lag!

Påmeldingsfristen er 6 dager før cupen. Kampoppsettet kommer 5 dager før cupen. Merk: Det kan i noen tilfeller være mulig å registrere påmelding helt opp mot cupstart, dersom kapasiteten ikke er oversteget og kampoppsettet tilsier det. Følg med på være facebooksider.

Laget må bestå av minimum 5 spillere og, maksimum 10 spillere.

 


Meld deg på ved å fylle inn informasjon her:

Lagnavn

Lagleder (Fullt navn)

Epost

Mobil

Adresse

Postnummer og Sted

Velg klasse (kryss kun av et alternativ)


*Dersom jente/dameklasse ikke blir opprettet vil vi delta i gutte/herreklassen, hvor vi starter med tre målsledelse i hver kamp.


Har dere tidligere deltatt med dette lagnavnet i Norge Futsal Cup?


Vilkårene innebærer at om vi trekker laget etter avmeldingsfristen som er en uke før cupstart, eller om vi ikke møter opp til cupen, får vi ikke påmeldingsavgiften tilbake. Norge Futsal Cup er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under våre arrangement. Vanligvis vil en normal ulykkesforsikring gjelde i Norge Futsal Cup sine arrangement.Husk! Når dere ankommer hallen på cupdag må lagleder levere en spillerliste før dere kan spille. Denne vil dere få tilsendt på epost (sjekk evt. søppelpost), eller kan lastes ned i vår seksjon for skjemaer. Denne må fylles ut på forhånd og så leverer lagleder den i sekretariatet i 2. etasje før første kamp. Det vil også være mulig å fylle ut spillerliste når dere ankommer hallen for de som ikke har muligheten til å printe denne ut.