Konseptet

logo_futsal

Hva er Norge Futsal Cup? Det er innendørs løkkefotball med fem spillere på hvert lag, hvor selve leken og det sosiale står i fokus. Her kan dere lage et eget lag og delta på de cupene dere vil. Om du vil spille med venner, venninner, kollegaer, klassen, familien eller fotballaget er opp til deg. Uansett nivå, Norge Futsal Cup sine arrangementer passer for alle. Det skal være uformelt og uforpliktende, og konseptet skal preges av fleksibilitet. Bli med når det passer for deg.

 

Futsal er en internasjonal betegnelse for det som populært kalles innendørsfotball i Norge. I Norge Futsal Cup sine arrangementer er reglene forenklet slik at de er lett forståelig og ikke til stor forskjell fra vanlig fotball. Den største forskjellen er banen og ballen. Det spilles normalt på en håndballbane med håndballmål. Futsalballen som blir brukt tilsvarer en utendørs 4’er, som spretter mye mindre. Sesongen for innendørsfotball varer fra oktober til mars, og det er hovedsakelig i denne perioden det vil bli arrangert cuper.

 

Selve arrangementet er lagt opp slik at hver gruppe består av 4-6 lag, som gjør at det blir minimum 4 kamper på hvert lag. Alle kampene i gruppen blir spilt i løpet av 2,5 time. Minimum 2-3 lag fra hver gruppe går videre til sluttspillet, men flere ganger også 4 lag. Hver kamp varer i  10-13 minutter avhengig av hvor mange lag det er i gruppa, men noen innbyttere er absolutt å anbefale da tempoet til tider kan være høyt. Maksgrensen for antall innbyttere er 7 stykker, og totalt 12 spillere.

 

I avdelinger hvor det blir arrangert flere enn en cup pr. sesong, som f.eks i Drammen og Asker & Bærum vil det bli kåret en maratonmester, som vil være det laget som har vært best i avdelingen i løpet av en hel sesong.  Det fungerer slik at etter hver cup får lagene poeng etter hvor langt de kom i sluttspillet. Se mer her.

Begge vinnerlagene

Minner om at hver påmelding gjelder kun for en cup. Ingen blir automatisk påmeldt til flere cuper. Dersom kapasiteten overstiges gjelder førstemann til mølla prinsippet.

 

Muligheter for å vinne både premier og priser. På alle arrangementer i regi av Norge Futsal Cup blir det tatt lagbilde av alle lagene, som senere blir lagt ut på vår facebookside. Lyst til å se luka du slår, feberredningen eller scoringen? Alle kampene på våre arrangementer blir filmet og gjort tilgjengelig for alle helt gratis dagen etter cupen.

 

Alle som er 14 år og eldre kan delta på våre arrangementer. Gutter og jenter, kvinner og menn. Alltid gratis inngang for publikum! Merk! Nytt sesongen 17/18 er at på en cup i året vil det også bli en egen ungdomsklasse for 12-15 åringer i tillegg til vanlig herre/gutteklasse og jenteklasse. Ungdomsklassen vil alltid bli arrangert under romjulscupen vi arrangerer 30. desember i Bjørnholthallen i Oslo.

 

Vi håper å se deg på et av våre arrangementer!