Påskecup Drammen – Berskaughallen – 1.påskedag (27. mars)

Velkommen til påskecup og sesongavslutning for Norge Futsal Cup i Berskaughallen!

En ledig plass! – fylles den opp blir det 6 lag i hver gruppe (25.03.16 kl.19.20)

Spill uforpliktende futsal med venner, venninner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil. Uansett nivå, Norge Futsal Cup sin egen påskecup passer for alle.

  • 14 års aldersgrense.
  • Cupstart kl.12.15
  • Forhåndsbetaling, kr: 1200,- ved å overføre beløpet via betalingstjenesten Vipps til telefonnummer: 916 74 173, eller evt. til kontonummer: 1208.38.07499 – Sistnenvte alternativ godtas kun til og med mandag 21.03.16 p.g.a. treghet i banksystemet). Kun Vipps godtas etter 21.03.16!
  • Husk å skrive lagnavn ved begge betalingsalternativene.

NB: Ingen betaling i hallen. Kun forhåndsbetaling, dette for å unngå at lag ikke møter opp.

Maks 20 lag! (De 20 første betalende lagene) Ps! Er cupen fulltegnet overfører vi pengene tilbake snarest!

Til denne påskecupen trekker vi ut et lag blant de 5 første betalende lagene. Dette laget vil få alle sine kamper filmet, og på en minnepenn når de er ferdig å spille. Trekningen blir lagt ut på våre facebooksider. Det blir forøvrig filmet på en bane hele cupen. Høydepunkter med alle mål og andre delikatesser blir lagt ut på våre facebooksider.

Premier, pokaler og priser. Vinnerlaget får treningsjakker levert av Admiral Sportswear, gratis deltakelse i to valgfrie Norge Futsal Cup arrangement til en verdi av 2400,- og hele finalen som blir filmet på en minnepenn. Å selvsagt en skikkelig bøtte. Laget som blir nr. 2 får også minnepenn med finalen. Vinnerne av priser får en sportsbag eller sekk fra Admiral Sportswear. Trykk her for mer informasjon og bilder av premiene.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 22.03.16 – gjelder også betaling*

* Er det fortsatt ledige plasser etter påmeldingsfristen registrerer vi påmeldinger helt inntil cupstart.

Kampoppsettet legges ut på vår hjemmeside og facebook onsdag kveld, og inneholder kun forhåndsbetalte lag. Merk: Ved fortsatt ledige plasser registreres påmelding helt inntil cupstart. Lagene vil da fylles inn fortløpende i kampoppsettet der det står «ledig plass» når påmeldingsavgiften er mottatt.

F.o.m onsdag 23.03.16: følg med på foreløpig kampoppsett, som dere finner under «siste nytt» på forsiden og på våre facebooksider for siste oppdatering på antall ledige plasser!

Laget må bestå av minimum 5 spillere, og maksimum 10 spillere.


Meld deg på ved å fylle inn informasjon her:

Lagnavn

Lagleder (Fullt navn)

Epost

Mobil

Adresse

Postnummer og Sted

Ca. alder på laget

Velg klasse

*Dersom jente/dameklasse ikke blir opprettet vil vi få en forespørsel om å delta i gutte/herreklassen, hvor vi starter med tre målsledelse i hver kamp.


Har dere tidligere deltatt med dette lagnavnet i Norge Futsal Cup?


Vilkårene innebærer at om vi trekker laget etter avmeldingsfristen som er en uke før cupstart, eller om vi ikke møter opp til cupen, får vi ikke påmeldingsavgiften tilbake. Norge Futsal Cup er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under våre arrangement. Vanligvis vil en normal ulykkesforsikring gjelde i Norge Futsal Cup sine arrangement.Husk! Når dere ankommer hallen på cupdag må lagleder levere en spillerliste før dere kan spille. Denne vil dere få tilsendt på epost (sjekk evt. søppelpost), eller kan lastes ned i vår seksjon for skjemaer. Denne må fylles ut på forhånd og så leverer lagleder den i sekretariatet før første kamp. Det vil også være mulig å fylle ut spillerliste når dere ankommer hallen for de som ikke har muligheten til å printe denne ut.