Påmelding avd. Drammen – Berskaughallen 26.11.16

img_5784

Ledige plasser kl.15.30! (Oppdatert 26.11.16) Trykk her for foreløpig kampoppsett!

Spill uforpliktende futsal med venner, venninner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil. Uansett nivå, Norge Futsal Cup passer for alle.

  • Alder: 14 år og eldre.
  • Cupstart kl.10.00 – gruppe 1-2, kl.12.45 – gruppe 3-4, kl.1530 – gruppe 5-6, kl.18.15 – sluttspill.
  • Forhåndsbetaling, kr: 1200,- ved å overføre beløpet via betalingstjenesten Vipps til nr: 70270 (Norge Futsal Cup) eller evt. til kontonummer: 1503.81.77742 – Sistnenvte alternativ godtas kun til og med mandag 21.11.16 p.g.a. treghet i banksystemet. Kun Vipps godtas etter 21.11.16!
  • Husk å skrive lagnavn og «Drammen» ved begge betalingsalternativene.

NB: Ingen betaling i hallen. Kun forhåndsbetaling, dette for å unngå at lag ikke møter opp.

Maks 30 lag! (De 30 første betalende lagene) Ps! Er cupen fulltegnet vil dette stå tydelig på denne siden.

  • Alle lag er garantert minimum 4 gruppespillkamper

Premier, pokaler og en rekke priser. Vinnerlaget får utstyr levert av Torshov Sport Drammen og Select Sport Norge, gratis deltakelse i neste cup i avd. Drammen 17.12.16 og hele finalen + minimum 2 ande kamper de har blitt filmet i på film. Når det gjelder å få sine kamper på film, gjelder det samme for laget som blir nr 2. Vinnerne av priser får utstyr fra Torshov Sport Drammen.

Merk! Til denne cupen vil vi gjøre alle kampene som blir filmet tilgjengelig for alle. Det betyr at du og ditt lag minimum får sett to kamper av ditt lag helt gratis. Høydepunkter fra sluttspillet (ikke gruppespillet denne cupen), som inneholder mål og andre delikatesser vi bli lagt ut på våre facebooksider dagen etter cupen.

Denne cupen er nr 2 av 5 cuper i avdeling Drammen denne sesongen. Det vil i den anledning som i fjor bli opprettet en maratontabell hvor maratonmesterne etter endt sesong bl.a. vinner en pengepremie og en maratonpokal. Trykk her for mer informasjon.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 22.11.16 – gjelder også betaling.*

* Er det fortsatt ledige plasser etter påmeldingsfristen registrerer vi påmeldinger helt inntil cupstart.

Kampoppsettet legges ut på vår hjemmeside og facebookside sent onsdag kveld, og inneholder kun forhåndsbetalte lag. Merk: Ved fortsatt ledige plasser registreres påmelding helt inntil cupstart. Lagene vil da fylles inn fortløpende i kampoppsettet der det står «ledig plass» når påmeldingsavgiften er mottatt.

F.o.m torsdag 24.11.16: følg med på foreløpig kampoppsett, som dere finner under «siste nytt» på forsiden og på våre facebooksider for siste oppdatering på antall ledige plasser!

Laget må bestå av minimum 5 spillere, og maksimum 10 spillere.


 

Meld deg på ved å fylle inn informasjon her:

Lagnavn

Lagleder (Fullt navn)

Epost

Mobil

Adresse

Postnummer og Sted

Ca. alder på laget

Velg klasse

*Dersom jente/dameklasse ikke blir opprettet vil vi få en forespørsel om å delta i gutte/herreklassen, hvor vi starter med fire målsledelse i hver kamp.


Velg ønsket gruppespill tidspunkt

kl.10.00kl.12.45kl.15.30

Alternativ nr 2 nedenfor:

(Erfaringmessig kan kl.15.30 gruppene bli litt tøffere enn de andre)

Merk! De første betalende lagene sine ønsker vil prioriteres først!


Har dere tidligere deltatt med dette lagnavnet i Norge Futsal Cup?


Vilkårene innebærer at om vi trekker laget etter avmeldingsfristen som er en uke før cupstart, eller om vi ikke møter opp til cupen, får vi ikke påmeldingsavgiften tilbake. Norge Futsal Cup er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under våre arrangement. Vanligvis vil en normal ulykkesforsikring gjelde i Norge Futsal Cup sine arrangement.Husk! Når dere ankommer hallen på cupdag må lagleder levere en spillerliste før dere kan spille. Denne vil dere få tilsendt på epost (sjekk evt. søppelpost), eller kan lastes ned i vår seksjon for skjemaer. Denne må fylles ut på forhånd og så leverer lagleder den i sekretariatet før første kamp. Det vil også være mulig å fylle ut spillerliste når dere ankommer hallen for de som ikke har muligheten til å printe denne ut.