Påmelding avd. Drammen – Berskaughallen 17.12.16 (fulltegnet)


img_5784

 

Påmeldingen er stengt!

Cupen er nå fulltegnet! Vi håper å se dere på neste cup i Drammen lørdag 7. januar 2017 eller på romjulscupen 30 des. i Oslo.

 

Spill uforpliktende futsal med venner, venninner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil. Uansett nivå, Norge Futsal Cup passer for alle.

  • Alder: 14 år og eldre.
  • Cupstart kl.12.45 – gruppe 1-2, kl.1530 – gruppe 3-4, kl.18.15 – sluttspill.
  • Forhåndsbetaling, kr: 1200,- ved å overføre beløpet via betalingstjenesten Vipps til nr: 70270 (Norge Futsal Cup) eller evt. til kontonummer: 1503.81.77742 – Sistnenvte alternativ godtas kun til og med mandag 12.12.16 p.g.a. treghet i banksystemet. Vipps godtas til og med 13.12.16!*
  • Husk å skrive lagnavn og «Drammen» ved begge betalingsalternativene.

NB: Ingen betaling i hallen. Kun forhåndsbetaling, dette for å unngå at lag ikke møter opp.

Maks 20 lag! (De 20 første betalende lagene) Ps! Er cupen fulltegnet vil dette stå tydelig på denne siden.

  • Alle lag er garantert minimum 4 gruppespillkamper

Lyst til å få sett scoringen din eller luka du slår? Cupen vil bli filmet, og alle kamper som blir filmet vil bli gjort tilgjengelig for alle dagen etter cupen på våre facebooksider. Her vil det også bli lagt ut andre klipp, som bl.a. høydepunkter fra finalen.

Premier, pokaler og en rekke priser levert av Torshov Sport Drammen og Select Sport Norge.

Nytt! Vinneren av gratis deltakelse til neste cup i avd. Drammen 07.01.17 går denne cupen til vinneren av fair-play prisen og ikke vinnerlaget. Fordi dette er noe vi har et stort fokus på og for at det skal «lønne» seg å oppføre seg eksemplarisk.

Denne cupen er nr 3 av 5 cuper i avdeling Drammen denne sesongen. Det vil i den anledning som i fjor bli opprettet en maratontabell hvor maratonmesterne etter endt sesong bl.a. vinner en pengepremie og en maratonpokal. Trykk her for mer informasjon.

Påmeldingsfrist: Tirsdag 13.12.16 – gjelder også betaling.*

* Er det fortsatt ledige plasser etter påmeldingsfristen registrerer vi påmeldinger helt inntil cupstart, fremt at det passer i oppsettet.

Kampoppsettet legges ut på vår hjemmeside og facebookside sent onsdag kveld, og inneholder kun forhåndsbetalte lag. Merk: Ved fortsatt ledige plasser registreres påmelding helt inntil cupstart. Lagene vil da fylles inn fortløpende i kampoppsettet der det står «ledig plass» når påmeldingsavgiften er mottatt.

F.o.m torsdag 15.12.16: følg med på foreløpig kampoppsett, som dere finner under «siste nytt» på forsiden og på våre facebooksider for siste oppdatering på antall ledige plasser!

Laget må bestå av minimum 5 spillere, og maksimum 10 spillere.


Meld deg på ved å fylle inn informasjon her (cupen er fulltegnet)