Norge Futsal Cup – Berskaughallen – 24. januar 2016

Fortsatt ledige plasser! (19.01.16 kl.23.45)

Spill uforpliktende futsal med venner, venninner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil. Uansett nivå, Norge Futsal Cup passer for alle.

  • 14 års aldersgrense.
  • Forhåndsbetaling, kr: 1200,- ved å overføre beløpet via betalingstjenesten Vipps til telefonnummer: 916 74 173, eller evt. til kontonummer: 1208.38.07499 – Sistnenvte alternativ godtas kun til og med søndag 17.01.16 p.g.a. treghet i banksystemet). Kun Vipps godtas etter 17.01.16!
  • Husk å skrive lagnavn ved begge betalingsalternativene.

NB: Ingen betaling i hallen. Kun forhåndsbetaling, dette for å unngå at lag ikke møter opp.

Maks 30 lag! (De 30 første betalende lagene) Ps! Er cupen fulltegnet overfører vi pengene tilbake snarest!

De to første cupene har blitt fulltegnet!

Premier, pokaler og priser. Vinnerlaget får sportsutstyr levert av Admiral Sportswear, gratis deltakelse i et valgfritt Norge Futsal Cup arrangement og hele finalen som blir filmet på en minnepenn. Laget som blir nr 2 får også minnepenn med finalen. Vinnerne av priser får en sportsbag fra Admiral Sportswear. Maratonmesteren vinner en liten pengepremie, stor pokal, gulldrakter m.m. Se mer her.

Påmeldingsfrist: Mandag 18.01.16 – gjelder også betaling. (fortsatt ledige plasser etter påmeldingsfristen)

Kampoppsettet legges ut på vår hjemmeside sent tirsdag kveld, og inneholder kun forhåndsbetalte lag. Merk: Det kan i noen tilfeller være mulig å registrere påmelding helt opp mot cupstart, dersom kapasiteten ikke er oversteget og kampoppsettet tilsier det. Følg med her, under «siste nytt» på forsiden og på våre facebooksider. (Dette er tilfelle nå!)

Laget må bestå av minimum 5 spillere, og maksimum 10 spillere.

 


Meld deg på ved å fylle inn informasjon her:

Lagnavn

Lagleder (Fullt navn)

Epost

Mobil

Adresse

Postnummer og Sted

Ca. alder på laget

Velg klasse (kryss kun av et alternativ)


*Dersom jente/dameklasse ikke blir opprettet vil vi få en forespørsel om å delta i gutte/herreklassen, hvor vi starter med tre målsledelse i hver kamp.


Har dere tidligere deltatt med dette lagnavnet i Norge Futsal Cup?


Vilkårene innebærer at om vi trekker laget etter avmeldingsfristen som er en uke før cupstart, eller om vi ikke møter opp til cupen, får vi ikke påmeldingsavgiften tilbake. Norge Futsal Cup er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under våre arrangement. Vanligvis vil en normal ulykkesforsikring gjelde i Norge Futsal Cup sine arrangement.Husk! Når dere ankommer hallen på cupdag må lagleder levere en spillerliste før dere kan spille. Denne vil dere få tilsendt på epost (sjekk evt. søppelpost), eller kan lastes ned i vår seksjon for skjemaer. Denne må fylles ut på forhånd og så leverer lagleder den i sekretariatet i 2. etasje før første kamp. Det vil også være mulig å fylle ut spillerliste når dere ankommer hallen for de som ikke har muligheten til å printe denne ut.