Norge Futsal Cup – Berskaughallen – 19. desember 2015 (fulltegnet)

Cupen er nå fulltegnet! (oppdatert 16.12.15)

Spill uforpliktende futsal med venner, venniner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil. Uansett nivå, Norge Futsal Cup passer for alle.

  • 14 års aldersgrense.
  • Forhåndsbetaling, kr: 1200,- Gjøres kun ved å overføre beløpet via betalingstjenesten Vipps til telefonnummer: 916 74 173
  • Husk å skrive lagnavn i Vipps
  • Cupen begynner kl.10.00

NB: Ingen betaling i hallen. Kun forhåndsbetaling, dette for å unngå at lag ikke møter opp.

Maks 30 lag!

Premier, pokaler og priser. Maratonmesteren vinner en pengepremie m.m. Se mer her.

Kampoppsettet publiseres sent mandag kveld, og inneholder kun forhåndsbetalte lag. Merk: Det kan i noen tilfeller være mulig å registrere påmelding helt opp mot cupstart, dersom kapasiteten ikke er oversteget og kampoppsettet tilsier det. Dette er mulig nå.

Laget må bestå av minimum 5 spillere, og maksimum 10 spillere.


Meld deg på ved å fylle inn informasjon her:

Lagnavn

Lagleder (Fullt navn)

Epost

Mobil

Adresse

Postnummer og Sted

Velg klasse (kryss kun av et alternativ)


*Dersom jente/dameklasse ikke blir opprettet vil vi delta i gutte/herreklassen, hvor vi starter med tre målsledelse i hver kamp.


Har dere tidligere deltatt med dette lagnavnet i Norge Futsal Cup?


Vilkårene innebærer at om vi trekker laget etter avmeldingsfristen som er en uke før cupstart, eller om vi ikke møter opp til cupen, får vi ikke påmeldingsavgiften tilbake. Norge Futsal Cup er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under våre arrangement. Vanligvis vil en normal ulykkesforsikring gjelde i Norge Futsal Cup sine arrangement.Husk! Når dere ankommer hallen på cupdag må lagleder levere en spillerliste før dere kan spille. Denne vil dere få tilsendt på epost (sjekk evt. søppelpost), eller kan lastes ned i vår seksjon for skjemaer. Denne må fylles ut på forhånd og så leverer lagleder den i sekretariatet i 2. etasje før første kamp. Det vil også være mulig å fylle ut spillerliste når dere ankommer hallen for de som ikke har muligheten til å printe denne ut.