Norge Futsal Cup Avd. Asker – Heggedal Idrettshall – 13. februar 2016

Heggedal idrettshall

Spill uforpliktende futsal med venner, venninner, kollegaer, klassen eller fotballaget. Lag ditt eget lag og delta når dere vil. Uansett nivå, Norge Futsal Cup passer for alle.

Fortsatt ledige plasser! (09.02.16)

  • 14 års aldersgrense.
  • Cupstart kl.09.30 – gruppe 1, kl.12.15 – gruppe 2 (full), kl.15.00 – gruppe 3, kl.17.45 – sluttspill.
  • Forhåndsbetaling, kr: 1200,- ved å overføre beløpet via betalingstjenesten Vipps til telefonnummer: 916 74 173, eller evt. til kontonummer: 1208.38.07499 – Sistnenvte alternativ godtas kun til og med søndag 07.02.16 p.g.a. treghet i banksystemet. Kun Vipps godtas etter 07.02.16!
  • Husk å skrive lagnavn ved begge betalingsalternativene.

NB: Ingen betaling i hallen. Kun forhåndsbetaling, dette for å unngå at lag ikke møter opp.

Maks 15 lag! (De 15 første betalende lagene) Ps! Er cupen fulltegnet overfører vi pengene tilbake snarest!

Til denne åpningscupen i avdeling Asker trekker vi ut et lag blant de 5 første betalende lagene. Dette laget vil få alle sine kamper filmet, og på en minnepenn når de er ferdig å spille. Trekningen blir lagt ut på våre facebooksider. Alle kampene blir forøvrig filmet, og det vil bli lagt ut høydepunkter hvor alle mål og andre delikatesser er med. Disse blir også lagt ut på våre facebooksider.

Premier, pokaler og en rekke priser. Vinnerlaget får sportsutstyr levert av Admiral Sportswear, gratis deltakelse i et valgfritt Norge Futsal Cup arrangement og hele finalen + semifinalen som blir filmet på en minnepenn. Laget som blir nr 2 får også minnepenn med finalen og semifinalen. Vinnerne av priser får en sportsbag fra Admiral Sportswear.

Påmeldingsfrist: Mandag 08.02.16 – gjelder også betaling.*

* Er det fortsatt ledige plasser etter påmeldingsfristen registrerer vi påmeldinger helt inntil cupstart.

Kampoppsettet legges ut på vår hjemmeside og facebook sent tirsdag kveld, og inneholder kun forhåndsbetalte lag. Merk: Ved fortsatt ledige plasser registreres påmelding helt inntil cupstart. Lagene vil da fylles inn fortløpende i kampoppsettet der det står «ledig plass» når påmeldingsavgiften er mottatt.

F.o.m onsdag 10.02.16: følg med på foreløpig kampoppsett, som dere finner under «siste nytt» på forsiden og på våre facebooksider for siste oppdatering på antall ledige plasser!

Laget må bestå av minimum 5 spillere, og maksimum 10 spillere.


 

Meld deg på ved å fylle inn informasjon her:

Lagnavn

Lagleder (Fullt navn)

Epost

Mobil

Adresse

Postnummer og Sted

Ca. alder på laget

Velg klasse

*Dersom jente/dameklasse ikke blir opprettet vil vi få en forespørsel om å delta i gutte/herreklassen, hvor vi starter med tre målsledelse i hver kamp.


Velg ønsket gruppespill tidspunkt

kl.09.30kl.12.15 (full)kl.15.00

Merk! De første betalende lagene vil prioriteres først!


Har dere tidligere deltatt med dette lagnavnet i Norge Futsal Cup?


Vilkårene innebærer at om vi trekker laget etter avmeldingsfristen som er en uke før cupstart, eller om vi ikke møter opp til cupen, får vi ikke påmeldingsavgiften tilbake. Norge Futsal Cup er ikke ansvarlige for eventuelle skader som måtte oppstå under våre arrangement. Vanligvis vil en normal ulykkesforsikring gjelde i Norge Futsal Cup sine arrangement.Husk! Når dere ankommer hallen på cupdag må lagleder levere en spillerliste før dere kan spille. Denne vil dere få tilsendt på epost (sjekk evt. søppelpost), eller kan lastes ned i vår seksjon for skjemaer. Denne må fylles ut på forhånd og så leverer lagleder den i sekretariatet før første kamp. Det vil også være mulig å fylle ut spillerliste når dere ankommer hallen for de som ikke har muligheten til å printe denne ut.


 

Tog til Heggedal fra både Asker/Oslo og Røyken går hver halvtime. 5 min gange/oppvarming fra togstasjonen til hallen!